Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum curatam tocatorul de lemn?

Alimentatia joaca un rol important in procesul de crestere a copilului si de aceea este recomandat sa ii oferi un regim alimentar cat mai diversificat. Pentru a realiza acest lucru este indicat sa alegi fructe, legume, verdeturi si alte produse care reprezinta o sursa bogata de vitamine si minerale, necesare pentru a asigura dezvoltarea fizica a copilului.

Totusi, odata ce ai terminat de pregatit mancarea celui mic este important sa cureti in mod corespunzator vasele si unelete cu care ai gatit. Multe mamici neglijeaza acest aspect si spala in mod neadecvat vasele astfel incat raman urme de alimente care in timp determina aparitia bacteriilor.

Unul dintre cele mai utilizate unelte de bucatarie este tocatorul care poate fi din lemn sau din plastic. Ei bine, pentru a te asigura ca toate resturile de alimente au fost eliminate de pe aceasta suprafata iti vom prezenta cateva trucuri la care ai putea apela.

Cum curatam tocatorul de lemn?

- arunca cu ajutorul cutitului resturile mai mari de alimente care au ramas pe tocator

- imbiba o carpa moale in putin ulei de masline, extrem de benefic pentru tocatorul de lemn

- sterge tocatorul cu carpa imbibata in ulei

- pentru a indeparta mirosurile puternice (ex: usturoi, ceapa, etc) presara putina sare zgrunturoasa pe tocator si freaca suprafata respectiva cu o jumatate de lamaie taiata. Ai grija sa nu apesi prea tare pentru a nu zgaria tocatorul

- clateste cu apa calduta tocatorul si spala-l apoi cu detergent

- pentru a dezinfecta tocatorul poti utiliza otet

Tu ce trucuri cunosti pentru a curata tocatorul de lemn?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie