Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cu baloanele, la atac!

Daca afara este foarte cald si incerci sa gasesti o modalitate de a racorii copii, acest joc pe care ti-l propunem poate fi solutia salvatoare. Distractie si racorire intr-un singur pachet.

Ca premisa obligatorie pentru acest joc este existenta a cel putin 2 copii pregatiti pentru distractie si carora sa nu le fie teama sa fie udati putin. Mai aveti nevoie de cel putin 20 de baloane mici pe care sa le umpleti cu apa si o gradina sau alt spatiu deschis care sa permita desfasurarea acestui joc fara a crea alte neplaceri.

Primul pas pentru inceperea acestui joc este formarea celor doua tabere care se vor lupta cu ajutorul baloanelor umplute cu apa.
Pentru ca aruncatul baloanelor in tinta sa constituie cat de cat o provocare, copii trebuie sa fie asezati vis a vis la o distanta de circa 3 m unul fata de celalalt. Distanta o stabiliti tinand cont de varsta, respectiv dexteritatea de aruncarea specifica fiecarui copil.

Aseazati astfel, copii trebuie sa incerce sa nimereasca cu balonul adversarul de vis a vis.

Fiecarei zone a corpului ii este atribuit un punctaj, iar fiecare balon aruncat in acea zona a corpului contorizeaza acel numar de puncte pentru cel care a aruncat balonul.
E indicat sa stabiliti si ce zone ale corpului ar trebui sa fie evitate – cum ar fi zona fetei.

Cine aduna cel mai multe puncte dupa ce nu mai exista baloane de aruncat, acela a castigat.

La aaaaaaaaaatac!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie