Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concert cu oale

Simularea unui concert poate fi o activitate care sa dezvolte simtul auditiv al copilului si care cu siguranta il va distra de minune.

Tot ce trebuie sa faci este sa aduni cateva oale de marimi diferite si sa-i dai micutului 2-3 linguri de lemn, plastic si metal cu care va putea sa bata. In functie de materilul din care e confectionata lingura sunetul va fi diferit. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care oalele sunt din materiale diferite. Poti inlocui unele oale cu boluri din plastic.

Pentru a aduce sunete noi in joc, umpleti impreuna o sticla de plastic de 0,5 L cu boabe de fasole sau chiar cu mici pietricele. Daca copilasul tau este mai micut este foarte important sa fii atenta sa nu bage in gura sau nas astfel de componente mici, iar cand insurubezi sticla, ai grija sa insurubezi cat poti de tare. Umplerea sticlei o poti face chiar si fara ajutorul celui mic pentru a evita orice risc.

Prin miscarea energica a sticlei copilul va putea produce sunete amuzante, iar sticla fiind transparenta va putea fi urmarita si miscarea componentelor mici din interior.

Odata ce toate instrumentele sunt pregatite il poti ruga pe micutul tau sa simuleze un concert. Vei observa cum copilul isi va stabili un ritm al sau si va fi tentat sa incerce sunetele produse de fiecare „instrument”. Cu cat produce un zgomot mai puternic cu atat va fi mai incantat.

Poti de asemenea sa incerci sa stabilesti tu un ritm de 2-3 timpi (poc, poc-poc-poc) pe care ce-l mic sa incerce sa-l urmeze.

Vei vedea, un astfel de concert poate fi distractiv, si data viitoare cand te trezesti cu oalele scoase din dulapuri si asezate in mijlocul bucatariei vei schita un zambet mai degraba decat un oftat

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie