Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Contribuie si tu la ShoeBox – Un proiect minunat prin care se impart daruri copiilor sarmani de Craciun

Dupa cum spune atat de frumos Valentin, initiatorul acestei campanii caritabile, pe pagina oficiala: "ShoeBox NU este Mos Craciun, reni si alte fiinte magice, ci este despre oameni care ajuta alti oameni, despre altruism si compasiune". ShoeBox a inceput simplu: doi parinti care au vrut sa isi invete baietelul despre altruism, despre cat este de important sa imparta din jucariile si hainutele lui frumoase copiilor mai sarmani decat el.

Campania ShoeBox

In primul an, 2007, actiunea s-a limitat la scara blocului, apoi s-a trecut la intreg orasul Cluj Napoca si de acolo lucrurile au mers din ce in ce mai bine. Mii de oameni au aflat despre aceasta campanie caritabila si au dorit sa contribuie si ei la bucuria copilasilor saraci, pentru care Craciunul nu era ceva deosebit pana atunci.

Cum ne putem implica si noi:

Pana in anul 2013, aproape 31.000 de cutii de la romanii din tara si din strainatate au ajuns in centrele de colectare (aflate in majoritatea oraselor din tara), iar de acolo in manutele celor mici. Haideti sa uitam de individualism si de egoism si sa incercam sa punem un zambet pe chipurile celor mai putin norocosi decat noi, a celor care nu au parte cu ocazia sarbatorilor de mese imbelsugate si de cadouri sub brad. Iata cum te poti implica si tu in campania ShoeBox:

  1. Cauta prin casa, pe la prieteni sau pe la vecini o cutie goala de pantofi, cu capac

  2. Sorteaza de prin casa lucrurile pe care vrei sa le daruiesti copilasilor (intre 2 si 18 ani), sau da o fuga pana la un magazin si gandeste-te ce i-ar face fericiti. Poti darui orice de la dulciuri (dar nu fructe care se pot strica), hainute, articole scolare la produse de igiena personala

  3. Nu uita de hartia de impachetat cadouri! :)

  4. Poate copilasul sarman care va primi cutia nu a auzit o vorba de incurajare tot anul. Nu-i asa ca ar fi frumos sa gaseasca o felicitare frumoasa, cu cateva cuvinte spuse din suflet?

  5. Pune in cutie tot ce intra, dar nu lipi capacul. Acest lucru il vom face noi dupa ce ne aduci pachetul, observam ce este inauntru si ii lipim o eticheta speciala cu sexul si varsta copilului

  6. Odata ce ai inmanat cutia, echipa ShoeBox iti va inmana un tabel unde sa iti treci numele si adresa de email. Atfel, vei putea afla unde si la ce copilas a ajuns cutia ta

Prin urmare, dragii nostri, haideti sa contribuim si noi anul acesta la campania ShoeBox si sa facem copilasii sarmani mai fericiti! Pana la urma, pentru noi nu reprezinta un efort atat de mare sa cumparam cateva dulciuri, una-doua jucarioare si sa alegem hainutele pe care micutii nostrii nu le mai poarta, dar pentru acei copii, cadoul va fi magic.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie