Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Comunica cu bebe inca din burtica

Comunicarea are un rol important in viata de zi cu zi atat a adultilor cat si a copiilor. Multi nu stiu faptul ca aceasta comunicare porneste chiar din burtica! Cercetatorii au descoperit faptul ca bebe comunica cu mama prin miscari spontane si o atentioneaza atunci cand ceva nu ii convine. Si in cazul comunicarii intrauterine specialistii au descoperit ca, imaginile gemenilor, obtinute cu ajutorul ultrasunetelor, ne arata cum comunica unul cu altul, prin loviturile si imbrancirile repetate.

Little Girl Kissing Moms BellyBebe te aude inca din burtica

Trebuie sa sti ca sistemul emotional al bebelusului este flexibil iar orice factor perturbant din exterior poate influenta negativ sau pozitiv dezvoltarea emotionala a copilului pe parcursul vietii.

Avand in vedere ca mamica ii transmite, fara sa vrea, toate starile si trairile emotionale copilului ei trebuie sa ai grija cum si ce permiti sa  influenteze aceste stari.

Incepand cu luna a 15 a saptamana de sarcina, ultrasunetele au aratat faptul ca bebe reactioneaza, miscandu-se la un hohot de ras sau la un  stranut al mamiei. Copilul memoreaza vocea mamei si a altor persoane apropiate care ii vorbesc des.

Astfel, dupa nastere copilul va manifesta o preferinta pentru vocea mamei dar si pentru limba lui nativa, in care  i-ai vorbit in timpul sarcinii.

 

Bebe comunica cu tine

Chiar daca este in curs de dezvoltare si inca nu stie sa vorbeasca, bebe comunica cu tine la un nivel mult mai intim, fiind deseori cea mai stransa forma de comunicare.  In primul rand comunicarea dintre mama si copil se face la nivel molecular. Hormonii de stres (adrenalina, nonadrenalina) si hormonii sexuali trec la bebelus, prin cordonul ombilical si prin placenta. Cel mic face parte din tine la fel ca inima.

In al doilea rand mama si copilul comunica si la nivel senzorial. Acest lucru poate fi observat foarte usor atunci cand ii canti sau ii vorbesti si chiar cand iti mangai burtica. Daca asculti o melodie care ii place, va lovi energetic, dar gentil.

Summer - Sistem pentru ascultarea sunetelor din burticaSistem pentru ascultarea sunetelor din burtica

In numai 20 de zile de la conceptie, inima bebelusului va incepe sa bata intr-un ritm ametitor, putin dupa aceasta sunetul ei putand fi auzit prin amplificarea cu ajutorul unor aparate pentru ascultarea sunetelor din burtica. Cu ajutorul acestuia poti sa auzi bataile inimii copilului tau, sughitul sau alte sunete emise.

Aceste aparaete sunt usor de folosit si iti ofera confortul utilizarii in intimitatea propriului camin, alaturi de ceilalti membrii ai familiei, ori de cate ori doresti.

Trebuie sa sti ca un sistem pentru ascultarea sunetelor din burtica  nu presupune niciun risc pentru sarcina, dispozitivele de acest tip fiind neinvazive. Nu este folosit curent electric alternativ si nici unde radio care ar putea dauna in vreun fel sanatatea fatului.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie