Amesteca toate ingredientele intr-un bol pana ce se omogonizeaza. Poti sa folosesti cu succes si un blander pentru a te asigura ca nu vei avea nici un fel de cocoloase.
Intr-o oala de dimensiuni mai mici, adu la fierbere intreaga compozitie amestecand continuu. Este foarte important sa amesteci constant ca sa eviti formarea cocoloaselor. Odata ce a inceput sa fiarba, compozitia va incepe sa devina treptat gelatinoasa si sa se ingroase. Continua sa amesteci timp de 5-7 minute chiar daca compozitia este deja gelatinoasa si groasa.
Inainte de a lua budinca de pe foc incearca cu o lingurita sa gusti daca nu se mai simte gustul fainos de la praful de tapioca. In cazul in care gustul fainos persista, mai lasa pe foc 1-2 minute amestecand tot timpul astfel incat sa nu se prinda de marginile oalei.
Puteti decora cu fulgi de cocos pentru un contrast interesant.
Pofta buna la sanatate!