Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Activitati si trucuri pentru copii care invata vizual

Copilasul ta este foarte atent la ceea ce il inconjoara si retine ceea ce vede? Este posibil ca modalitatea sa de invatare sa se realizeze prin simtul vizual. Asadar, urmareste comportamentul copilasului si afla ce activitati sunt recomandate pentru invatarea vizuala.

Activitati si trucuri pentru copii care invata vizual

Filmeaza-l pe cel mic atunci cand iti povesteste ceva

Pentru mai multa distractie, poti sa-l costumezi pe copil intr-un personaj (nu ai nevoie de un costum, o esarfa de a ta poate fi perfecta pentru ca cel mic sa se simta Superman). Incurajeaza-l sa-ti povesteasca sau sa faca diferite miscari specifice personajului.

Dupa filmare, vizionati impreuna, de mai multe ori, rezultatul. Stimuleaza-l pe cel mic sa vorbeasca despre reprezentatia sa, despre activitatile pe care le-a avut, despre costum si despre povestea in care a fost personaj. Nu-i atrage atentia atunci cand pronunta gresit cate un cuvant. Scopul este acela de a-l face pe copil sa se simta confortabil vorbind in fata altor persoane, nu sa-l pregatesti pentru un interviu.

Indeamna-l pe cel mic sa-ti descrie un desen animat pe care il vizionati impreuna

Copiii iubesc sa discute despre pasiunile lor sau despre lucrurile care le aduc bucurie. Unul dintre cele mai usoare moduri de a incepe o conversatie este acela de a-i cere copilului sa-ti spuna ce se intampla intr-un desen animat sau intr-o poveste.

Exista desene educative realizate in asa maniera incat parintii sa se poata implica si sa dea nastere discutiilor. Aceasta activitate ii ajuta pe cei mici nu doar sa isi dezvolte abilitatea de a vorbi, ci ii si incurajeaza sa se considere veritabili cititori, chiar daca nu inteleg niciun cuvant scris. Acest lucru este important pentru ca cei mici sa isi doreasca sa invete sa citeasca.

Fiecare copil are propiul sau mod de invatare, motiv pentru care este indicat sa urmaresti comportamentul copilasului inca din primii ani. Acorda-ti timp sa desfasori diverse activitati cu micutul pentru a-l ajuta sa se dezvolte armonios.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie