tutti bambini promo

 

 

 

 

Patuturi

Aplica filtre
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
Patuturi

Un patut bebe realizat din materiale de calitate ofera siguranta si confort bebelusului tau. In functie de varsta celui mic, poti achizitiona patuturi copii transformabile, patuturi bebe pliabile, cu 2 nivele, patut copii cu sistem de leganare sau, de ce nu, un pat pentru copii evolutiv, care se modifica odata cu cresterea copilului. Indiferent de preferinte, pe Bebebliss.ro, gasesti o gama completa de paturi pentru bebelusi si copii. Comanda online paturi din lemn pentru copii, paturi pentru copii transformabile, pliabile sau mini patuturi pentru bebe !

La inceputul vietii sale, fiecare copilat petrece cea mai mare parte a timpului sau dormind. Un nou-nascut doarme intre 16 si 18 ore pe zi, un copil pâna in 3 ani – pâna la 14 ore pe zi , iar un copil intre 3-7 ani, cca. 10-11 ore .

Somnul este crucial pentru nou-nascuti si copii in general , contribuind in mod semnificativ la dezvoltarea lor. Un copil bine odihnit este sanatos ti fericit , ceea ce amplifica ti starea de bine a parintilor. Tocmai de aceea este atat de importanta alegerea unui patut pentru copil potrivit !

Echipa bebebliss.ro a ales cu grija pentru nevoile dvs. ti ale copilului dvs., paturi de cea mai inalta calitate , comode ti rezistente , de diverse culori ti modele . In functie de varsta copilului si preferintele personale , puteti alege din urmatoarele categorii de paturi : patuturi pentru copii transformabile, patuturi din lemn, patuturi pliabile, patuturi cu 2 nivele, mini-patuturi pentru bebe , patuturi pentru copii cu sistem de leganare sau, o alegere foarte practica , si anume – patul evolutiv care poate fi modificat odata cu cresterea copilului.

Patuturile bebebliss.ro : pentru ca somnul bebelusului sa fie profund si dulce !

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15