Nu ai nici un produs in cos

Scaune auto copii

 Alegerea scaunului auto potrivit pentru copil, este una dintre cele mai dificile misuni pentru un parinte. Poate chiar mai dificila decat alegerea caruciorului in unele situatii. Oferta de scaune auto este extrem de mare, scaunele sunt sunt grupate pe mai multe categorii in functie de kilograme, au diverse caracteristici si sisteme de montare etc. Toate acestea dau multe batai de cap parintilor atunci cand trebuie sa aleaga un scaun auto pentru copilasul lor.

E clar, ca atunci cand esti in cautarea unui scaun auto pentru cel mic, nu vrei doar sa respectia legea (care prevede obligativitatea unui scaun auto sau inaltator pentru orice copil sub 135 cm) ci te gandesti in primul rand la siguranta copilului tau. Pe langa siguranta, un scaun auto ar trebui sa ofere si confort si bineinteles sa se incadreze in bugetul pe care familia il are alocat pentru o astfel de achizitie.

Atentie insa, desi scaunele auto sunt grupate conform numarului de kilogramel al copilului, aceasta grupare poate sa va duca in eroare daca nu va uitati cu atentie la caracteristicile fiecaruia scaun in parte. Aceasta grupare are la baza unele caracteristici comune ale scaunelor auto ce fac parte dintr-o anumita grupa, insa multe modele au si caracteristici aparte care le fac potrivite pentru o anumita grupa de varsta.

In cazul in care nu sunteti siguri ce scaun auto sa alegeti pentru copilul d-voastra, consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare dar in specila pentru a va face recomandari in functie de cerintele si nevoile d-voastra.

Oferta de scaune auto este extrem de vasta pe siteul nostru – Bebebliss.ro – si ca urmare, indiferent de nevoi, cerinte sau buget, cu siguranta veti gasi scaunul auto potrivit cu sau fara ajutorul consultantilor nostri de vanzari.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this