Nu ai nici un produs in cos

Patut bebe si accesorii


Patut bebe si accesorii Recomandate:Patuturi si accesorii

Un patut bebe realizat din materiale de calitate ofera siguranta si confort bebelusului tau. In functie de varsta celui mic, poti achizitiona patuturi copii transformabile, patuturi bebe pliabile, cu 2 nivele, patut copii cu sistem de leganare sau, de ce nu, un pat pentru copii evolutiv, care se modifica odata cu cresterea copilului. Indiferent de preferinte, pe Bebebliss.ro, gasesti o gama completa de paturi pentru bebelusi si copii. Comanda online paturi din lemn pentru copii, paturi pentru copii transformabile, pliabile sau mini patuturi pentru bebe !

La inceputul vietii sale, fiecare copilat petrece cea mai mare parte a timpului sau dormind. Un nou-nascut doarme intre 16 si 18 ore pe zi, un copil pâna in 3 ani – pâna la 14 ore pe zi , iar un copil intre 3-7 ani, cca. 10-11 ore .

Somnul este crucial pentru nou-nascuti si copii in general , contribuind in mod semnificativ la dezvoltarea lor. Un copil bine odihnit este sanatos ti fericit , ceea ce amplifica ti starea de bine a parintilor. Tocmai de aceea este atat de importanta alegerea unui patut pentru copil potrivit !

Echipa bebebliss.ro a ales cu grija pentru nevoile dvs. ti ale copilului dvs., paturi de cea mai inalta calitate , comode ti rezistente , de diverse culori ti modele . In functie de varsta copilului si preferintele personale , puteti alege din urmatoarele categorii de paturi : patuturi pentru copii transformabile, patuturi din lemn, patuturi pliabile, patuturi cu 2 nivele, mini-patuturi pentru bebe , patuturi pentru copii cu sistem de leganare sau, o alegere foarte practica , si anume – patul evolutiv care poate fi modificat odata cu cresterea copilului.

Patuturile bebebliss.ro : pentru ca somnul bebelusului sa fie profund si dulce !

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this