Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Casca si protectii copii Stamp

1 articole

  • Stamp - Combo Set Cars

    Stamp - Combo Set Cars

    In stoc
    189 lei

1 articole

Casca si protectii copii

Casca si protectiile pentru copii sunt articole necesare atunci cand iesiti la plimbare cu bicicleta, rolele sau skateboardul. Casca pentru copii il protejeaza pe cel mic de lovituri puternice la cap atunci cand se dezechilibreaza sau cand nu este atent. Protectia copii este utila tot in timpul plimbarilor si il fereste pe copil de lovituri puternice la maini sau picioare, evitand astfel complicatiile care pot sa apara in urma cazaturilor.

Atunci cand copilul tau este pe bicicleta, in kart sau pe skateboard vrei ca el sa fie in siguranta si protejat. De aceea Bebebliss iti pune la dispozitie o gama de casti de protectie pentru copii.Acestea il potrejeaza pe cel mic sa nu se accidenteze cand se plimba cu bicicleta.

Cand alegi o casca de protectie pentru copil trebuie sa ti cont de gradul de siguranta pe care il ofera casca, de materialul exterior din care este facut, de materialul din interior a castii, de pozitia in care sta pe cap si nu in ultimul rand de prinderea si confort.ul oferit.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this