Nu ai nici un produs in cos

Lego

Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparatie un joc lego, oferta mare de jucarii lego pentru copii de pe piata va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice ati alege, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.

Jucariile Lego pot fi un instrument excelent atat pentru distractie , cat si pentru procesul de invatare prin care trece copilul . Studiile arata ca jucariile Lego au multiple beneficii , printre care : ofera copiilor oportunitatea de a-si dezvolta gandirea laterala intr-un mediu distractiv , ii invata sa gandeasca tridimensional , ii ajuta pe copiii mai mari sa invete cuvinte noi pentru ca acestia lucreaza cu instructii , dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor, organizare si planificare . De asemenea, le dezvolta creativitatea, abilitatile de comunicare , de gandire, ii ajuta in dezvoltarea motorie , ii ajuta sa isi transforme emotiile .

Toate acestea transforma Lego in jucaria perfecta ! Alegeti un joc Lego de pe bebebliss.ro si fiti siguri ca faceti o investitie care merita ! Mai mult, va puteti juca si dvs. impreuna cu copilasul , pentru un timp in familie petrecut frumos !

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this