Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Carucioare travel system

8 articole

8 articole

Carucior travel system

Carucioarele Travel System sunt printre cele mai practice dintre tipurile de carucioare deoarece presupune existenta unui carucior tip sport pe al carui cadru poate fi montat un cosulet auto 0-13 kg. Acest cosulet auto poate fi montat fie direct peste sezutul caruciorului, fie direct pe cadrul acestuia dupa ce partea sport a fost inlaturata.

Caruciorul travel system este ideal pentru parintii ce isi transporta foarte frecvent copii cu masina, si le este mult mai comod sa monteze cosuletul auto de pe bancheta din spate a masinii direct pe carucior fara a se mai incurca cu un landou ce ocupa spatiu considerabil.

Singurul minus al unui carucior travel system este faptul ca, cosuletul auto nu are un grad de inclinare corespunzator pentru primele 3 luni de viata ale bebelusului astfel incat medicii nu recomanda sa transportati un nou-nascut mai mult de jumatate de ora intr-un astfel de cosulet.

Asadar, daca luati in calcul sa achizitionati un astfel de carucior nu abuzati de cosuletul auto in primele trei luni ci folositi si caruciorul propriu-zis ce are un grad de inclinare a spatarului suficient pentru copilasi inca din primele luni.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER