Incalzeste cuptorul la 190°C
Frige pulpele de pui timp de 30-40 de minute pana cand au o culoarea maronie. Lasa pulpele sa se raceasca timp de cateva minute iar apoi scoate pielita.
Intr-o oala medie soteaza ceapa in apa pentru aproximativ 5 minute.
Apoi adauga cartoful, morcovii taiati in rondele si alte legume pe care poate doriti sa le introduceti in reteta.
Adauga apoi supa de pui si lasa oala la foc mediu. Acopera oala cu un capac, redu focul si lasa compozitia sa se gateasca timp de 20 de minute.
Acum poti adauga si mazarea. Lasa oala la foc mic pentru inca 5-10 minute.
In continuare, indeparteaza oala de pe foc si lasa compozitia sa se raceasca putin.
Scoate carnea de pe oase si pune intr-un robot de bucatarie puiul si legumele fierte. Mixeaza pana cand obtii o compozie omogena si cremoasa. In final poti adauga putin ulei de masline pentru gust.
Pofta buna!