Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Painici cu ierburi aromatice

Incepe prin a unge o tava cu forme pentru briose cu grasime vegetala si faina de orez. Amesteca laptele cu untul si topeste-le, iar intr-un alt bol, amesteca drojdia si zaharul.

Amesteca laptele cu drojdia si zaharul brun si lasa-le putin sa se odihneasca.

Intr-un vas mic, amesteca faina de tapioca, faina de orez, amidonul de porumb, praful de copt, sarea si ierburile.

Cand drojdia s-a umflat, amestec-o impreuna cu uleiul de rapita si ouale, folosindu-te de un mixer de bucatarie.

Acum, incorporeaza cu atentie amestecul de faina cu ingredientele umede si amesteca (de data aceasta la viteza mare), pana obtii o compozitie omogena. Folosindu-te de o lingura, pune aluatul in formele de briose.

Unge aluatul din fiecare forma cu putin ulei vegetal si lasa tava peste noapte la frigider. Nu uita sa acoperi cu o folie!

A doua zi, pune tava la cuptor si coace painicile vreme de 30-40 de minute, pana se rumenesc la suprafata si aluatul este copt. Painicile sunt gata!

Pofta buna sa aveti!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie