Incepe prin a unge o tava cu forme pentru briose cu grasime vegetala si faina de orez. Amesteca laptele cu untul si topeste-le, iar intr-un alt bol, amesteca drojdia si zaharul.
Amesteca laptele cu drojdia si zaharul brun si lasa-le putin sa se odihneasca.
Intr-un vas mic, amesteca faina de tapioca, faina de orez, amidonul de porumb, praful de copt, sarea si ierburile.
Cand drojdia s-a umflat, amestec-o impreuna cu uleiul de rapita si ouale, folosindu-te de un mixer de bucatarie.
Acum, incorporeaza cu atentie amestecul de faina cu ingredientele umede si amesteca (de data aceasta la viteza mare), pana obtii o compozitie omogena. Folosindu-te de o lingura, pune aluatul in formele de briose.
Unge aluatul din fiecare forma cu putin ulei vegetal si lasa tava peste noapte la frigider. Nu uita sa acoperi cu o folie!
A doua zi, pune tava la cuptor si coace painicile vreme de 30-40 de minute, pana se rumenesc la suprafata si aluatul este copt. Painicile sunt gata!
Pofta buna sa aveti!