Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Monitorizeaza starea bebelusului cand este bolnav - tabel de printat

Uneori bebelusii se imbolnavesc, situatie in care tu, ca parinte, trebuie sa fii foarte atent la starea de sanatate si la simptomele celui mic. Cel mai frecvent simptom care semnaleaza faptul ca organismul bebelusului se confrunta cu o problema de sanatate este febra. Pentru a putea monitoriza starea de sanatate a celui mic poti printa si completa acest tabel extrem de practic si folositor.

Astfel, vei putea nota atat simptomele si temperatura copilului intr-o anumita zi si ora, cat si tratamentul la care ai apelat. Desi multi parinti apeleaza imediat la medicamente pentru a scadea febra sau pentru a trata diverse simptome, specialistii recomanda incercarea unor remedii naturiste, care nu determina reactii adverse.

Este foarte important sa notezi aceste aspecte atunci cand bebe este bolnavior pentru a putea evalua starea de sanatate a acestuia. De asemenea, in cazul unui consult medical ii vei putea expune doctorului aceste informatii, extrem de utile pentru diagnosticare si tratare.

Asadar, profita si printeaza acest tabel de monitorizarea a starii de sanatate a copilului cand este bolnav.  Da click pe imaginea de mai jos

tabel printanil bebe bolnav

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie