Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Marsupiu ergonomic, prima alegere a mamicilor

 

Parerile parintilor sunt impartite in functie de utilitatea si compatibilitatea marsupiului cu copilul lor.  Producatorii aduc de fiecare data alta inovatie in materie de port-bebe, materiale usoare, centuri de prindere care distribuie greutatea copilului si asa mai departe. Medicii spun ca anumite marsupii nu sunt sanatoase pentru spatele micutului si parintelui. Astfel parintii se afla intr-o dilema: Cum pot avea un marsupiu bebe care sa indeplineasca toate cerintele de confort si siguranta? Aici intervine marsupiu Manduca!

Ce ofera in plus marsupiul manduca?

Manduca il determina pe  bebe sa stea intr-o pozitie fiziologica corecta, tinand picioarele in forma de M cu sezutul mai jos decat genunchii.
Exista marsupii in care copilasii stau cu spatele la parinte, cu picioarele si genunchii fara nicio sustinere. Acestea ii pot face rau copilasului, deoarece pot agrava displazia de sold  in caz ca acesta o are si parintele nu stie.
Manduca ofera mai multe variante de purtare - in fata (cu bretelele paralele sau in crucis), in spate, sau pe sold. Poate suporta pana la o greutate de 20 de kilograme si greutatea copilului este distribuite corect pe spatele parintelui astfel incat te poti plimba ore in sir  fara sa ai dureri de spate. Acest marsupiu faciliteaza pozitia naturala, anatomica a bebelusului.Pozitia anatomica presupune existenta mai multor puncte de sprijin ale greutatii bebelusului. Este asa-numita pozitie ‘M’ sau ‘Frog’ (pozitia ortopedica corecta )- marsupiul oferind sprijin, asa incat centrul de greutate al bebelusului va ramane aproape de centrul de greutate natural. Acesata pozitie este recomandata de medicii pediatrii din toata lumea pe motiv ca ajuta la dezvoltarea sanatoasa a scheletului bebelusului la nivelul gambelor/soldului.
Avantaje pentru bebe
Parintii care au incercat marsupiul Manduca au numai cuvinte de lauda la adresa lui. Aceste pareri le puteti gasi pe blogurile mamicilor si site-uri de specialitate. Este de ajuns sa dati o scurta cautare in Google si sa gasiti parerilemamicilor si taticilor asupra acestui produs.
Marsupiul Manduca ofera confort inca de la nastere, fiind conceput sa mentina pozitia anatomica a  bebelusului (spatele curbat, picioarele separate). Acesta sustine corpul bebelusului intr-o pozitie anatomica normala, pe toata suprafata corpului, fara puncte de presiune avand un materiale de buna calitate, permit trecerea aerului (evitand supraincalzirea) si un reductor integrat, pentru primele luni de viata.

Avantaje pentru parinte

Manduca distribuie uniform greutatea bebelusului pe umeri si pe spate, evitand riscul aparitiei deformarilor coloanei vertebrale. Centurile late pe umeri si sold  contribuie si ele la distribuirea uniforma a greutatii copilului. Acestea sunt reglabile pentru a putea tine pasul cu cresterea copilului tau. Port-bebe Manduca este foarte practic gratie sistemului facil de prindere.
Ai libertatea mainilor si te poti strecura mai usor printre oameni fata de clasicul carucior. Il poti lua pe bebe in drumetii fara nici o problema. Puiul tau sta aproape de tine si poti sa il ingrijesti fara sa tot te opresti, ca in cazul caruciorului.

Preturile pentru acest marsupiu este putin mai ridicat fara de alte port-bebe insa diferenta sta in calitate si functionalitate. Manduca poate fi folosita inca de la nastere si pana in momentul in care puiul tau ajunge la greutatea de 20 de km. Astfel investitia se amortizeaza mai ales daca  caruciorul nu este accesoriul tau preferat!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie