Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Interfoane bebe

Sistemele de supraveghere moderne a bebelusilor ofera posibilitatea parinitilor de a-si monitoriza bebelusii fara a fi in preajma acestora, putand astfel sa desfasoare diverse activitati si in acelasi timp sa stea linistiti ca micutului nu ii lipseste nimic. Fie ca e vorba de dormitul in alta camera decat mami sau joaca de dupa masa in tarcul de la etaj,  un interfon bebe ofera siguranta parintelui si il scuteste de griji inutile.

 

Interfoane bebe - tipuri

Exista diferite tipuri de sisteme de monitorizare a bebelusului: interfoane care transmit sunete, interfoane ce permit atat transmiterea sunetelor cat si a imaginilor (asa numitele videointerfoane) sau interfoane care monitorizeaza chiar si respiratie bebelusului (renumitele interfoane Angelcare cu sistem patentat de monitorizare a respiratiei).

 Diferentierea cea mai mare intre interfoane este data in primul rand  de raza de actiune care poate varia intre 100 si 800 de metrii. Astfel, daca unele intefoane sunt recomandate doar pentru un apartament de 2-3 camere, exista interfoane ce permit monitorizarea copilasului din curtea casei atunci cand el se afla in patut la etaj.

Daca functionalitatile ce le ofera diferitele tipuri de interfon bebe pot sa difere destul de mult, au toate un lucru in comun si anume sunt prevazute cu doua unitati: unitatea de monitorizare ce ramane in apropierea bebelusului si unitatea parentala care este intotdeauna portabila . Daca pentru unitatea de monitorizare nu este obligatoriu sa poata fi alimentata si cu baterii (multe interfoane permit alimentarea unitatii de monitorizare doar la priza pe motiv ca acesta este oricum statica) unitatea parentala poate fi aliemtata atat la priza cat si cu acumulatori fiind in acelasi timp prevazuta cu sistem de avertizare cand acumulatorii sunt pe sfarsite sau cand iesiti din raza de actiune.

Printre alte functionalitati pe care le ofera aceste interfoane copii de pe piata se numara lumina de veghe, afisaj al nivelului de zgomot cu ajutorul unei benzi de leduri , afisaj  al temperaturii din camera bebelusului, volum de sensibilitate reglabil, sistem bidirwctional ce permite parintelui sa comunice cu bebelusul, mai multe canale de functionare pentru evitarea interferentelor.

Interfoane bebe sau videointerfoane bebe?

Cele mai noi sisteme de monitorizare a bebelusilor sunt videointerfoanele. Acestea  functioneaza atat cu baterii cat si conectate la sursa de curent electric si au diferite functionalitati: permit supravegherea nocturna prin infrarosu, au mai multe canale pentru evitarea interferentelor, ecran color ce poate ajunge pana la 3,5 inch (8,9 cm), sistem audio dual (parintele poate vorbi cu copilul), sistem antibruiaj, lungimi variate a razelor de actiune, indicator vizual al nivelului acumulatorilor, microfon reglabil extrem de sensibil la emitator si pot fi conectate chiar si la televizor.  Unele videointerfoane permit achizitionarea suplimentara de pana la patru camere video ce permit monitorizarea bebelusul din diverse unghiuri.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie