Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Imbracamintea potrivita in cazul alaptarii la lucru

In cazul in care trebuie sa te intorci la lucru, este important sa stii ca nu trebuie sa te opresti din alaptare. Conform legislatiei in vigoare, femeia care alapteaza are dreptul la anumite pauze pentru a-l hrani pe bebelus. Totusi, este important sa iei in considerare anumite aspecte in aceasta situatie precum este imbracamintea. Pentru a putea alege hainele potrivite pentru alaptarea la locul de munca, iti vom oferi cateva sfaturi.

Atunci cand spunem alaptarea la locul de munca, ne referim la utilizarea unei pompe de san, care te va ajuta sa iti mulgi sanii si sa te eliberezi de presiunea determinata de o cantitate crescuta de lapte matern. Lichidul obtinut, daca este pastrat in conditii optime, poate fi oferit bebelusului seara cand ajungi acasa.

Vestimentatia potrivita in cazul alaptarii la birou

Fiind la birou, este necesar sa fii atenta la acest proces si sa incerci sa il simplifici pe cat de mult posibil. In acest sens, te sfatuim sa tii cont de urmatoarele recomandari privind imbracamintea in timpul alaptarii artificiale.

1. Haine vaporoase

In aceasta perioada sanii tai vor fi mai sensibili, motiv pentru care o bluza mulata ar putea sa te incomodeze. De asemenea, luand in considerare ca va trebui sa alaptezi la birou, este necesar sa poti desface bluza simplu si usor. Din aceasta cauza sunt recomandate hainele vaporoase si bluzele cu inchidere pe baza de nasturi.

2. Culori inchise

Nu este indicat sa porti haine inchise la culoare sau confectionate dintr-un material prea subtire deoarece este posibil sa le patezi in timpul utilizarii pompei de san. Astfel, incearca sa optezi pentru bluzite care  stropite cu picaturi de apa, nu sunt atat de vizibil patate.

3. Bluza de orice eventualitate

Este indicat sa pastrezi la locul de munca o bluza cu care ai putea sa te imbraci in cazul in care te patezi in timpul utilizarii pompei de san. Atunci cand esti pe graba este foarte posibil sa te patezi in timpul mulgerii. Asadar, asigura-te ca la locul de munca ai o bluza de schimb.

Stim ca rolul de mamica poate fi epuizant, in special daca trebuie sa te intorci si la locul de munca. Totusi, este important sa intelegi care este impactul laptelui matern asupra sistemului imunitar al bebelusului si sa continui sa alaptezi. De asemenea, vei observa ca in cazul in care nu vei utiliza o pompa de san, care sa extraga lichidul, vei simti o durere in zona sanilor, determinata de presiunea laptelui.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie