Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concursul oualor de Paste la Bebebliss

Primavara este, fara doar si poate, anotimpul bucuriei sufletului! Dupa ce iarna grea ne-a oferit peisaje triste, albe si racoroase, nimic nu se compara cu bucuria primului copac inflorit si cu mireasma florilor purtata in caldura blanda a razelor de soare. Natura toata sarbatoreste si parca se pregateste de marea Sarbatoare a Invierii Domnului.

Poporul roman, iubitor al traditiilor si totodata al surprizelor pentru cei dragi, a stiut intotdeauna sa transforme orice sarbatoare in clipe incarcate de iubire si bucurie. Astfel ca, indiferent de varsta, fiecare om isi bucura sufletul, in stilul lui, cu ocazia Pastelui. Copiii, in inocenta si bunatatea lor, iubesc ouale colorate aduse de iepuras.

Anul acesta, iepurasul a ascuns pe site-ul Bebebliss cateva oua colorate care abia asteapta sa fie gasite! Fiecare ou contine un discount si scopul tau este sa gasesti cat mai multe oua pentru ca discount-ul tau sa fie cat mai mare! Iata cum functioneaza lucrurile:

  • urmareste pagina Bebebliss de Facebook pentru a gasi indiciile referitoare la locul unde a ascuns iepurasul ouale. Indiciile vor aparea in fiecare zi si fiecare ou va ramane pe site timp de 3 zile. Deci este important sa cauti ouale inca de la inceput pentru ca acestea nu vor ramane pe site pana la sfarsitul campaniei

  • cauta pe site-ul Bebebliss imaginea care contine oul iepurasului (imaginea trebuie sa arate asa)indiciu concurs

  • odata ce ai gasit imaginea, da share la produsul semnalizat pe pagina ta de Facebook

  • lasa-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook cu numele tau si mentiunea ca participi la aceasta campanie. La sfarsitul campaniei vom verifica fiecare pagina inscrisa si vom trimite cate un cod personalizat in functie de discount-ul acumulat

  • pana la sfarsitul concursului poti aduna 5 oua, fiecare avand un discount. Adunate, ouale vor insuma un discount de 15%! Persoanele care nu aduna toate ouale beneficiaza de discount-ul adunat (daca de exemplu ai gasit oul cu 1% discout si cu 5% discount, beneficiezi de 6% discount).

 concurs paste

Fii deci pe faza, de Paste poti sa-i oferi micutului tau cadoul mult visat, achizitionat cu un discount de 15%! Prima imagine care contine oul colorat va fi postata chiar astazi, in data de 2.04.2014 si va ramane pe site timp de 3 zile. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu postarea celorlalte imagini si cu indiciile care te vor ajuta sa le aduni!

Tu cate oua poti sa gasesti anul acesta?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie