Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga un voucher de 60 lei si alege-ti exact premiul care ti-l doresti

Pentru ca tot se apropie perioada sarbatorilor, ne-am gandit sa facem si noi cadouri fanilor nostri de pe Facebook.

De data asta insa am vrut sa facem altceva decat un concurs cu premiu precum v-am obisnuit.

castiga un voucher saptamanal

Stim ca fanii nostri sunt multi si diferiti , au copilasi mai mici sau mai mari, baietei sau fetite si poate cadourile la care ne-am fi gandit noi nu ar fi fost neaparat pe gustul celor mici.

Din acest motiv, ne-am gandit sa va lasam pe voi sa va alegeti exact cadoul pe care il doriti. Noi va oferim un voucher cadou, iar voi veti putea alege orice produs de pe sietul nostru.

Valoarea unui voucher este de  60 lei, si vom acorda aceste vouchere timp de 3 saptamani consecutive, in fiecare zi de miercuri. Vom da startul acestei campanii pe data  de 24 noiembrie, urmand astfel ca pe data de 3 decembrie sa anuntam primul castigator al voucherului.

Daca te intrebi cum poti participa la aceasta campanie, ei bine este foarte simplu. Fii activ pe pagina noastra de Facebook. Spune-ne ce iti place, ce nu iti place, da like si share,comenteaza sau trimite-ne poze. Interactioneaza cum consideri tu cu postarile noastre, iar daca esti cel mai activ fan dintr-o anumita saptamana ai castigat automat un voucher de 60 lei.

Voucherul il poti folosi pe siteul nostru bebebliss.ro de unde iti poti alege orice produs vrei. Poate vrei sa alegi un carusel, o masinuta sau o papusica pe care se le oferi ca si cadou de Craciun. Poate insa ai nevoie de un scaun auto si doresti sa iti folosesti voucherul astfel incat sa beneficiezi de un discount de 60 lei. Alegerea este a ta!

Cel mai activ fan al saptamanii va fi desemnat de aplicatia Facebook pe care o puteti consulta in timp real aici.

Vom anunta castigatorii in fiecare zi de miercuri, respectiv in zilele de 2,9 si 16 decembrie, in jurul orei 9.30 AM.

Cei care au fost desemnati castigatori o data nu vor mai fi luati in calcul pentru campania in curs, insa vor putea sa participe la alte campanii asemanatoare pe care le vom desfasura in viitor.

 

 

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie