Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Caruciorul Nuna Pepp- Alegerea vedetelor internationale

Nu spunem ca mereu produsul mai scump este si mai bun, dar, uneori, raportul calitate-pret este excelent, iar cheltuiala devine o investitie. Da, vorbim despre caruciorul Nuna Pepp, unul dintre cele mai performante carucioare de pe piata internationala. Si daca nu ne crezi pe cuvant, vom lasa imaginile de mai jos sa vorbeasca.

Vezi? Pana si mamicile celebre de la Hollywood prefera un carucior Nuna Pepp. Ei bine, daca cineva care are la dispozitie atatea optiuni si un buget generos alege sa achizitioneze acest produs, inseamna ca deja nu mai este vorba de moft, de trend, ci de functionalitate. Iar pentru confortul si pentru siguranta ingerasului tau, acest aspect este cel mai important. In plus, acest carucior iti va fi partener de nadejde pentru o perioada indelungata deoarece este potrivit atat pentru bebelusii nascuti de o zi, cat si pentru copiii mai maricei, de pana la 3 ani (precum cel al Mirandei Kerr).

Thandie Newton (cunoscuta pentru rolul din Misiune Imposibila 2), Kimberly Stewart (fiica celebrului muzician), Miranda Kerr si Alessandra Ambrosio, doua rasfatate ale modei si top modele la Victoria's Secret, au ales sa isi plimbe copilasii intr-un carucior Nuna Pepp.

Totusi, nu ne putem baza doar pe faptul ca mamicile celebre aleg sa isi plimbe micutii cu acest carucior, iar aici ne sar in ajutor caracteristicile sale. Caruciorul Nuna Pepp este pe de-o parte, compact si incredibil de usor, iar pe cealalta parte, ofera suficient spatiu pentru ca micutul tau sa stea comod in timpul plimbarilor. In plus, acest carucior este usor de manevrat (vei reusi chiar si o singura mana) si vine la pachet cu o multime de utilitati precum: maner reglabil pe inaltime, suspensii, pliere extrem de usoara si de compacta, o husa de ploaie foarte usor de atasat si multe alte accesorii ce pot fi achizitionate separat.

Cat de des gasesti un asemenea carucior, care sa fie si practic dar si chic, care sa aiba un design comod si sigur pentru bebe, dar sa se si plieze cat ai bate din palme? Ceea ce face acest produs cu adevarat remarcabil sunt micile detalii, deoarece designerii sai s-au gandit la toate: de la confortul pe care bebe il va simti in timpul plimbarilor, pana la plierea usoara cu o singura mana pentru mamici multifunctionale precum vedetele de mai sus.

Pe noi, Nuna Pepp ne-a convins, iar daca si tu doresti ce e mai bun pentru copilul tau, pe bebebliss.ro il poti achizitiona chiar azi la un pret promotional. Profita de oferta noastra de reduceri carucioare si vei beneficia de o reducere de peste 10% si de transport gratuit. La cat mai multe plimbari placute!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie