Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Caruciorul cu pliere automata Origami 4Moms - alegerea vedetelor

Alegerea caruciorului ideal pentru bebe poate fi o adevarata provocare pentru parinti. Sutele de modele existente pe piata nu fac alceva decat sa ingreuneze decizia parintilor. Care este cel mai bun, de ce functionalitati avem nevoie, cu ce ne poate ajuta un carucior performant? Acestea sunt doar cateva intrebari la care se gandesc parintii inainte de a achizitiona un carucior bebe.

Pentru parintii care doresc un carucior mai deosebit, care sa ofere siguranta si confort puiului lor, o companie americana vine cu o propunere inedita: Caruciorul cu pliere automata Origami de la 4Moms. Acesta este singurul carucior de copii din lume care se pliaza si se extinde singur, complet automat, la simpla apasare a unui buton.

Caruciorul Origami a revolutionat piata carucioarelor de copii aducand functionalitati la care pana acum nici nu visai. Pe langa faptul ca se pliaza tridimensional, prin apasarea unui singur buton, caruciorul devine extrem de compact si nu doar plat sau ingust asa cum sunt celelalte modele de pe piata.
Acest sistem nu te obliga sa stai conectat la o priza ori sa trebuiasca sa cumperi baterii si sa te plimbi cu ele dupa tine. Datorita sistemului electromagnetic si perechilor de generatoare electrice incorporate in rotile din spate, caruciorul isi produce singur electricitate. Astfel nu are nevoie de alta sursa de curent atunci cand trebuie sa se plieze sau sa se desfaca.Este pur si simplu un carucior sport perfect.

Un mare plus al acestui sistem este faptul ca iti permite sa iti incarci telefonul mobil chiar atunci cand te plimbi cu puiul tau prin parc sau prin oras. In plus acest carucior dispune si de un set de lumini de pozitie precum si lumini de drum, situate sub carucior. Acestea se aprind automat atunci cand se face noapte afara. Producatorii mentioneaza ca ambele sisteme de lumini sunt pe baza de LED, ceea ce inseamna ca au un consum redus si fiabilitate de aproape 100.000 de ore, cu alte cuvinte aproape 11 ani de functionare continua.

Din punct de vedere al sigurantei producatorii si-au luat toate masurile de precautie. De la centura cu prindere in 5 puncte pana la lumini de pozitie si benzi reflectorizante, pe muchiile principale.
Daca va faceti griji in privinta plierii automate atunci cand bebe este in carucior trebuie sa stiti ca producatorii s-au gandit si la acest aspect si au introdus un senzor in scaun care impiedica plierea caruciorului atunci cand bebe este in el.

Origami si vedetele

Kourtney Kardashian impreuna cu partenerul ei Scott Disick au optat dintre toate modelele de carucioare copii , pentru Caruciorul Origami de la 4Moms si nu se mai pot dezlipi de el. Il folosesc aproape de fiecare data cand ies la plimbare impreuna cu micutul lor.

Portman and Millepied tour Paris with Aleph

Si Natalie Portman a alas caruciorul Origami de la 4Moms pentru o plimbare in Paris impreuna cu fiul ei Aleph.

Elegant si extrem de practic, caruciorul Origami este alegerea perfecta atunci cand pleci la plimbare impreuna cu micutul tau.

Cu o pliere compacta si simpla nu este de mirare de ce actrita a ales acest carucior pentru o calatorie spre Paris si o plimbare pe strazile orasului indragostitilor.

 

Jennifer Garner impreuna cu cei 3 copii ai sai, Violet, 6 ani, Seraphina, 3 ani, si Samuel, in varsta de doar 6 luni, au fost vazuti in Santa Monica, California alaturi de un Carucior Origami.

Bebe sta incantat in caruciorul sau comod in timp ce fetitele actritei se arata nerabdatoare sa il plimbe pe cel mic cu Caruciorul Origami.

Datorita spatiului mare de depozitare, printre care amintim si de suporturile pentru pahare sau sticle de apa, poti pleca la plimbare impreuna cu bebe dar si ceilalti copii si toate bagajele de care ai nevoie.

Acest carucior nu ii este adresat doar lui bebe ci intregii familii. Ai siguranta si functionalitati ce par desprinse din filmele SF. Toate pentru a-ti face viata mai usoara si comoda dar si fericita.

Multe vedete de la Hollywood, printre care Kourtney Kardashian, Rachel Zoe, Bethenny Frankel, Melanie Brown, Denise Richards, Kim Zolciak, au optat pentru caruciorul Origami datorita caracteristicilor pe care le-am vazut mai sus iar toate s-au aratat extrem de bucuroase de calitatea acestui carucior.

539610_10150624290391345_94497126344_9426679_44855014_n

Si actorul Mario Lopez este incantat de achizitia sa. Acesta a declarat in repetate randuri ca siguranta si confortul fetitei lui este mai presus de orice. Astfel nu putea sa faca o alta decizie in privinta caruciorului.

Actorul a ales caruciorul Origami la care i-a adaugat o husa de culoarea roz pentru a se asorta cu minunata lui fetita.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest carucior-minune va invit sa va uitati la filmuletele de prezentare.

 

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie