tutti bambini promo

 

 

 

 

Centura postnatala

Aplica filtre
Centura postnatala

Centura postnatala este un articol util pentru proaspetele mamici, in special in cazurile de nastere prin cezariana. O burtiera postnatala este realizata din materiale care se intind si permit fixarea pe abdomen, oferindu-i astfel mamicii confortul necesar in timpul miscarii. Cu ajutorul unei centuri postnatale, muschii abdominali se refac mai redepe, daca este sa luam in considerare faptul ca aceasta strange muschiul afectat.

Daca doriti sa va tonifiati abdomenul dupa nastere sau ati nascut prin cezariana si aveti nevoie de suport pentru a va ajuta sa va vindecati , va recomandam centura postnatala !

Burtiera postnatala este realizata din materiale ce ii permit intinderea si fixarea pe abdomen , intr-un mod placut si nedureros pentru proaspetele mamici ! Centura postnatala strange muschii afectati de nastere , si ii ajuta sa se refaca mult mai repede . De asemenea, centurile postnatale ajuta mamicile sa ia o postura corecta in timp ce-si hranesc copilul .

Comandati acum o centura postnatala din gama larga oferita de bebebliss. ro ! Burtierele noastre postnatale se gasesc in mai multe culori si modele ! Pentru o mamica fericita !