tutti bambini promo

 

 

 

 

Geanta carucior

Aplica filtre
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Geanta carucior

Geanta pentru carucior este un articol extrem de util atunci cand iesiti la plimbare cu bebe sau cand plecati in calatorii. Majoritatea gentilor pentru carucior sunt extrem de spatioase si sunt prevazute cu mai multe buzunare interioare, care pot sa fie si detasabile. Geanta carucior poate fi purtata cu usurinta pe umar sau se poate prinde de carucior si este sigura si comoda pentru orice parinte.

Stim ca atunci cand cu bebelutul in afara casei- fie ca mergeti la o plimbare sau intr-o calatorie, sunt tot felul de lucruri de care aveti nevoie pentru ingrijirea acestuia , si de care nu va puteti lipsi. Iar a gasi isolutia potrivita poate fi o bataie mare de cap.

Echipa bebebliss.ro s-a gândit la acest lucru . ti-avenit cu o solutie – geanta pentru carucior !

Extrem de spatioase , prevazute cu mai multe buzunare interioare care pot fi usor detatabile , gentile pentru carucior sunt construite intr-o maniera in care sa va permita sa purtati cu dvs. toate accesoriile necesare pentru copilul dvs. in primii sai ani de viata.
Geanta pentru carucior poate fi purtata pe umar cât ti fixata de carucior, fiind sigura ti comoda pentru orice parinte.
Pe bebebliss.ro puteti gasi genti pentru carucior in mai multe culori ti modele , potrivite atât pentru mamici cât ti pentru tatici !

Pagina:
  1. 1
  2. 2