Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Regulament Tombola “Intra in Clubul Bebebliss si castiga”


Regulamentul in cauza are unicul scop de a informa participantii la tombola cu privire la organizarea si desfasurarea acesteia

 

Sectiunea 1. Organizatorul tombolei si regulamentul

Organizatorul tombolei “Intra in Clubul Bebebliss si castiga” este SC. GB Web Invest SRL, cu sediul in Timisoara, Timis, Romania, persoana juridica de care apartine www.bebebliss.ro (denumit in continuarea regulamentului ca “organizator”).

Toate persoanele care se inscriu in club, respectiv participa la tragerea la sorti au obligatia de a respecta termenii si conditiile regulamentului in cauza. Regulamentul poate fi modificat de catre organizator in orice moment, cu conditia ca aspectele modificate sa fie anuntate din timp publicului.

Conform legislatiei in vigoare, regulamentul tombolei este facut public prin publicarea sa pe siteul www.bebebliss.ro

 

 

Sectiunea 2. Locul, durata desfasurarii tombolei si premiul

Tombola se desfasoara pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 2.10.2014 si se incheie in data de 27.10.2014, ora 23.59.

Premiul consta intr-un Balansoar cu vibratii Crystal, care poate fi vizualizat accesand acest link

 

Sectiunea 3. Inscrierea la tombola

Inscrierea la tombola se face in momentul in care participantul completeaza campul destinat adresei de email de pe pagina clubului Bebebliss

Astfel, orice persoana care se inscrie pe aceasta pagina cu o adresa de email valida, in perioada 2.10.2014-27.10.2014, intra in cursa pentru castigarea premiului. Participarea la tombola NU este conditionata de achizitionarea unui produs, insa este valabila doar pentru cei care se inscriu pentru prima data in clubul Bebebliss.

Inscrierea in club echivaleaza cu accepatarea primirii de informatii publicitare pe mail din partea Bebebliss.ro

Fiecare adresa de email inscrisa in concurs va primi un email de confirmare.

 

 

Sectiunea 4. Desemnarea si validarea castigatorului

In momentul in care o persoana se inscrie la tombola prin completarea campului de email de pe pagina clubului, datele furnizate intra automat intr-o baza de date care va fi folosita pentru selectarea castigatorului. Desemnarea castigatorului se va realiza prin tragerea electronica aleatoare, utilizand site-ul www.random.org, din baza de date intocmita. Tragerea la sorti se va efectua in data de 28.10.2014, de catre un reprezentant al organizatorului. Pentru desemnarea castigatorului va fi folosita adresa de email folosita la inscriere.

Reprezentantul ales de organizator va contacta castigatorul desemnat prin tragere la sorti prin email. Daca in termen de 10 zile de la anuntul facut prin email persoana castigatoarea nu contacteaza organizatorul in vederea furnizarii datelor necesare pentru livrarea premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a extrage alt castigator, respectandu-se regulile mentionate anterior.

Castigatorul tombolei va fi anuntat in prima faza pe e-mail-ul cu care s-a inscris in club, iar ulterior in momentul in care Organizatorul primeste un email de la acesta, cu datele solicitate, castigatorul va fi facut public pe pagina de Facebook Bebebliss  si pe blogul Bebebliss  .

 

 

Sectiunea 5. Livrarea premiului

Premiile vor fi trimise prin curierat rapid, costurile fiind suportate de catre organizatorul concursului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a firmei de curierat, premiile vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.

 

 

Sectiunea 6. Confidentialitatea datelor

Tombola se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la tombola isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
PROGRAM BLOGGER