Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Limitare responsabilitate

Limitare responsabilitate

Gb Web Invest nu este responsabila de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata exclusiv firmei de curierat.

Gb Web Invest nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea siteului.

Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre  fiecare produs.

Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie.
Preturile de pe site al produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.

Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.

In situatia livirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs clientii care  au comandat respectivul produs vor fi  notificati referitor la eroare iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse, comanda va fi anulata.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoarea a produselor Gb Web Invest se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata.

Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
PROGRAM BLOGGER