Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Kart copii

1 articole

  • Remorca Junior Berg Toys

    Remorca Junior Berg Toys

    Stoc limitat Transport gratuit
    449 lei

1 articole

Karturi Copii

Karturile pentru copii sunt articole extrem de apreciate, care transforma orice iesire in parc sau chiar in curte in distractie pura. In general, un kart copii dispune de sezut reglabil, astfel incat poate sa fie potrivit, indiferent de inaltimea celui mic. Acestea dispun de cadru metalic si frana, deci cel mic va fi in siguranta.

Karturile pentru copii sunt un mod excelent prin care copilul tau se poate distra si petrece timpul in mod constructiv. Ele il vor ajuta pe cel mic sa isi dezvolte atentia distributiva, concentrarea si spiritul competitiv.

Un kart cu pedale este perfect pentru ca cel mic sa se distreze la aer liber si sa faca miscare. Karturile pentru copii sunt primii pasi in familiariazarea cu vehiculele cu 4 roti. Ele sunt recomandate pentru copii cu varsta intre 2-7 ani in functie de functionalitatile kartului.

Cand vrei sa cumperi un kart pentru copilul tau trebuie sa ti cont de urmatoarele elemente:
-piesele de schimb – doar nu vrei sa iti bati capul cautand in toata tara piese de schimb.
-marimea – este important sa gandesti pe termen lung atunci cand cumperi un kart pentru cel mic. Nu uita. Nu vrei sa cumperi un kart doar pentru un singur sezon.
-varsta copilului – 2-4 ani, 4-7 ani, 7-12 ani.
-design-ul – tinand cont ca cel mic este atras de culori, eroii din desene, vrei sa cumperi un kart cu un design placut.

Karturuile pentru copii pot costa intre 400 lei si 2000 lei.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this