Nu ai nici un produs in cos

Ham bebe

Hamurile bebe sunt articole care devin extrem de utile in momentul in care bebelusul se simte pregatit pentru a face primii pasi. Un ham pentru bebe este reglabil, astfel incat sa fie confortabil si realizat din materiale capabile sa sustina greutatea copilului atunci cand acesta invata sa mearga. Hamurile bebe ofera libertate de miscare si stabilitate in acelasi timp, astfel ca cel mic se va simti in siguranta atunci cand va face primii pasi.

Hamurile pentru bebe sunt recomandate atunci cand cel mic face primii pasi in viata, previne accidentarile, ii ofera o mai mare libertate de miscare si mai ales ca il tine pe cel mic ocupat.

Este recomandat ca bebele sa foleasca hamul de la varsta de 12 luni.

Ce tipuri de hamuri pentru bebe poti sa gasesti pe Bebeliss?

Hamuri bebe simple – formate din mai multe curele dispuse astfel incat sa ofere siguranta si confort celui mic.

Hamuri cu extra confort – au o protectie mai lata, de tip maiou, in zona pieptului bebelusului. Protectia are o structura moale.

Hamuri multifunctionale – se pot utiliza atat acasa cat si in carucior, atasat de un scaun.

Hamuri cu diverse accesorii pentru bebe- acest ham poate sa vina la pachet cu diverse accesorii precum rucsac, jucarii, zornaitoare.

Cum alegem hamul potrivit pentru bebele nostru?

Cand vrem sa alegem un ham perfect pentru cel mic trebuie sa ne asiguram ca acesta est solid indeajuns pentru a sustine greutatea copilului. Pe langa aceasta hamul trebuie sa fie confortabil, usor de utilizat.

Pretul unui ham pentru bebe se incadreaza intre 39 lei si 95 lei.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this