oney

Nu ai nici un produs in cos

 1. Baba+Boo (1)
 2. Charlie Banana (3)
 3. Diverse (2)
 4. Ecomax (1)
 5. Green People (3)
 6. Gruenspecht (4)
 7. Kidizi (16)
 8. Lansinoh (1)
 9. Nip (1)
 10. Niu (4)
 11. Wallaboo (4)

Coltul bio


Coltul bio Recomandate:Coltul bio

Bebelusii sunt mult mai sensibili la tot ce inseamna "mai putin natural". Fie ca e vorba de mancare, haine, jucarii, cosmetice - tot ce este chimic, sintetic in aceste produse poate dauna celui mic. Daunele pe care le  creeza expunerea la substante nocive nu trebuie sa fie imediate, dar cu siguranta in timp vor exista consecite in cazul expunerii indelungate.

Produsele bio, pe de alta parte,  sunt facute din materiale si ingrediente eco-friendly, perfect organice si sunt asftel mult mai sanatoase pentru utilizarea de zi cu zi decat produsele obisnuite. Ele sunt de asemenea si mult mai usor de reciclat !

Noi stim ca e o prioritate pentru orice parinte sa aiba un copil sanatos , de aceea va propunem aceasta linie de produse sigure , complet organice, care va vor asigura de faptul ca bebelusul dumneavoastra primeste ceea ce e mai bun pentru sanatatea lui , si in acelasi timp, ca produsele pe care le utilizati nu produc daune planetei pe care traim .

Noi, echipa Bebebliss.ro credem ca viitorul nostru trebuie sa fie unul prietenos cu natura, cat mai eco-friendly atat pentru binele nostru, dar mai ales pentru binele copiilor si al nepotilor nostri. Din acest motiv am creat o categorie speciala unde puteti gasi produse sigure atat pentru bebe cat si pentru mai sau pentru casa . Puteti alege din produsele bio pentru copii : cosmetice bio pentru bebe , scutece refolosibile , articole practice bio, remedii naturiste pentru copii , haine organice pentru copii , jucarii eco. Fiecare persoana, prin deciziile sale ,poate face diferenta ! Iar produsele bio creaza diferenta, atat pentru familia dvs., cat si pentru Terra !

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this