Nu ai nici un produs in cos

Jumper bebe

Jumper bebe este un articol pentru bebelusi extrem de util, inca din momentul in care copilul reusestea sa stea singur in fundulet. Acesta ii permite bebelusului sa se miste si sa sara in voie, fiind, in acelasi timp, in siguranta. Datorita sistemelor de prindere diferite si sigure ale produsului, poate sa fie prins chiar si de tocul usii, motiv pentru care este extrem de util oricarui parinte.

Jumperul pentru copii este un articol ideal pentru bebelusi ce poate fi utilizat inca din momentul in care reuseste sa stea singur in fundulet. Aceste jumpere sunt ideale pentru ca cel mic sa isi dezvolte piciorusele in timp ce se joaca.

Sunt mai multe tipuri de jumpere pentru bebe – multe din ele avand scopul de a dezvolta abilitatiile motorii a copilului.
-jumper bebe cu fixare la tocul usii – cei mici au tendinta de a topaii tot timpul, de aceea un jumper pentru bebe care se fixeaza in tocul usii este ideal. Acestea se pot rotii la 360 grade si au multe jucarii atasate.
-jumper de tip centru activitati – exista pe piata si jumpere integrate in centrul de activitati care vine impreuna cu o gramada de jucarii si elemente care sa distreze copilul.

Printre cele mai cunoscute branduri producatoare de jumpere pentru bebe gasim – Cangaroo, BrightStarts, Moni.

Preturile unui astfel de jumper incep de la 159 lei si ajung pana la 400 lei.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this