Inainte de prepararea supicii, lasa caju in apa, la rehidratat, pentru 2-3 ore. Astfel enzimele se vor deschide, facand supica mult mai usor de digerat.
Curata avocado si taie-l bucatele. Curata apoi sfecla, spal-o si tai-o cubulete. Curata ciupercile, spala-le si taie-le in sferturi. Pune legumele taiate intr-un robot de bucatarie si mixeaza-le bine.
Adauga apoi sosul de soia, miso, catelul de usturoi, 1-1/2 cana apa si sucul de la jumatate de lamaie. Mixeaza bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Toarna apoi supa obtinuta in boluri si las-o sa se odihneasca pana cand prepari crema de caju.
Pune intr-un blender caju, 1/2 cana apa, un praf de sare, un praf de scortisoara si mixeaza bine pentru 2-3 minute. Daca ti se pare ca ai obtinut o crema prea groasa, poti sa mai adaugi apa.
Adauga 1-2 linguri crema de caju peste supa de sfecla si presara cateva seminte de dovleac.
Pofta mare la sanatate!