Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa de sfecla cu crema de caju

Inainte de prepararea supicii, lasa caju in apa, la rehidratat, pentru 2-3 ore. Astfel enzimele se vor deschide, facand supica mult mai usor de digerat.

Curata avocado si taie-l bucatele. Curata apoi sfecla, spal-o si tai-o cubulete. Curata ciupercile, spala-le si taie-le in sferturi. Pune legumele taiate intr-un robot de bucatarie si mixeaza-le bine.

Adauga apoi sosul de soia, miso, catelul de usturoi, 1-1/2 cana apa si sucul de la jumatate de lamaie. Mixeaza bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Toarna apoi supa obtinuta in boluri si las-o sa se odihneasca pana cand prepari crema de caju.

Pune intr-un blender caju, 1/2 cana apa, un praf de sare, un praf de scortisoara si mixeaza bine pentru 2-3 minute. Daca ti se pare ca ai obtinut o crema prea groasa, poti sa mai adaugi apa.

Adauga 1-2 linguri crema de caju peste supa de sfecla si presara cateva seminte de dovleac.

Pofta mare la sanatate!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie