Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa crema de rosii

Inainte de toate e important sa-ti pregatesti vedetele retetei, legumele. Se ia o ceapa frageda frumoasa, un catel de usturoi si busuiocul proaspat care te imbata cu mireasma lui si se maruntesc (daca alegi sa folosesti, in functie de preferintele tale si ale puiutului tau).

Morcovii fragezi si zvelti se taie rondele. Rumenitele in obraji, rosiile, trebuie curatale de coaja si de seminte, dupa care urmeaza a fi tocate cubulete.

Pune uleiul intr-o oala si lasa-l sa se incinga la foc mic, dupa care adauga ceapa si usturoiul si lasa-le sa se rumeneasca pentru 2-3 minute. Adauga apoi feliutele de morcovi si lasa-le la calit 8-10 minute. Pune rosiile in oala si lasa-le sa se acomodeze timp de 2-3 minute cu celelate legume.

Adauga apoi supa de legume, pasta de tomate, sare si piper dupa gust. Cand compozitia ajunge la punctul de fierbere, pune un capac si las-o pe aragaz la foc mic timp de 30 de minute.

Dupa ce s-a scurs timpul, ia oala de pe foc. Paseaza compozitia pana cand se omogenizeaza si trece supa crema obtinuta printr-o sita. In final imbat-o cu busuioc si mai pune supa la foc mic timp de 2-3 minute. Asigura-te insa ca nu ajunge sa fiarba.

Supica se poate servi cu paine de secara si cu o lingurita de smantana (daca puiul tau agreaza lactatele) sau cu o lingurita de crema de cocos.

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie