Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa crema de morcovi si mazare galbena

Mazarea galbena se lasa in apa rece, la rehidratat, peste noapte, timp in care va creste in tihna.

Se iau morcovii fragezi si prazul aromat si se taie rondele. Ceapa si patrunjelul trebuie maruntite bine, iar usturoiul zdrobit astfel incat sa parfumeze cu aroma-i dulce mancarica.

Intr-o cratita mare pune la incins uleiul de palmier si, dupa ce incepe sa sfaraie, adauga morcovii, ceapa si usturoiul. Lasa-le sa se rasfete timp de 3-4 minute, dupa care adauga mazarea si prazul. Amesteca-le timp de 1-2 minute si linisteste-le cu apa sau cu supa de legume. Compozitia trebuie sa fiarba, dupa care este lasata sa se odihneasca la foc mic timp de 40 de minute.

Dupa ce s-a fiert, paseaza compozitia intr-un blender, adaugand treptat supa obtinuta. Presara la sfarsit cateva fasii de praz proaspat si patrunjel aromat, cat sa o imbeti cu aroma lor, daca puiutul tau nu este prea mic pentru a le putea consuma.

Pofta mare!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this