Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa crema de mazare cu ghimbir

Curata ceapa si usturoiul si spala-le bine. Stoarce sucul de la lamaie apoi.

Pune in robotul de bucatarie usturoiul, ghimbirul, chimenul si 3 linguri de apa rece. Mixeaza bine, pana cand obtii o pasta.

Pune intr-o tigaie adanca uleiul de cocos si cand este incins pune frunzele de dafin si lasa-le pentru 30 de secunde. Adauga apoi ceapa si caleste-o pentru 1-2 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca. Adauga apoi pasta de usturoi si ghimbir si amesteca pentru alte 1-2 minute.

Dupa, adauga 4 cani de apa si lasa apa sa dea in clocot. In acel moment adauga mazarea si las-o sa se rasfete in apa pentru 7-8 minute.

Ia apoi tigaia de pe aragaz, scoate frunzele de dafin si adauga sare si piper dupa gust. Mixeaza compozitia (fie in blender, robot de bucatarie, sau utilizand mixerul de mana). Daca ai obtinut o compozitie mult prea groasa, mai adauga putina apa.

Pune supa crema in farfurii, adauga putin suc de lamaie si orneaz-o cu frunze de menta si un praf de chimen.

Pofta mare!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this