Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Primii dintisori - cum atenuezi disconfortul puiului tau

Atunci cand primii dintisori strapung gingia copilului tau incepe o perioada grea pentru tine si cel mic, presarata cu plansete si dureri. Aceasta perioada nu este scurta, ca in cazul colicilor, ci poate dura chiar cateva luni bune. Totusi exista cateva metode prin care poti sa ii usurezi durerile puiului tau.

 

1. Inele pentru dintisori

Primele semne apar in jurul varstei de 3 si 12 luni, in functie de dezvoltarea fiecarui copil in parte. Astfel la aceasta varsta copilul si-a dezvoltat functiile locomotorii si poate sa apuce cu manuta diferite obiecte. Tocmai din aceasta cauza  inelele pentru dintisori sunt  folosite de foarte multi ani pentru a mai linisti durerile gingivale.
Acestea au forme ergonomice, un astfel de inel poate sa aiba granule rontujite pentru sustinerea dintilor de lapte din fata maxilarului. Ele mai pot fi dotate cu un mecanism de interconectare atat pentru joaca cat si pentru rolul educativ.Inelele pentru dentitie sunt niste jucarii bebelusi eficiente care indeparteaza durerea puiului tau.

bebe111-spala-dinti-shutt

 

2. Periuta gingivala

Cu ajutorul acestui articol spalatul pe dinti devine placut si amuzant. Masajul cu ajutorul acestei periute ajuta la calmarea durerilor gingivale. E important sa avem mereu la indemana un set de ingrijire bebe care are si periuta gingivala.

3. Gel pentru calmarea durerilor

Acest gel pentru calmarea durerilor gingivale la copii il puteti gasi in farmacii. Este un produs sub forma lichida sau semi lichida cu formula de zi si de noapte, fara alcool. Gelul poate sa vina cu diverse arome de cirese sau fructe de padure.

4. Masajul direct

In cazul in care durerea celui mic va ia prin surprindere si nu aveti la indemana un gel pentru calmare sau vreo jucarie ori periuta gingivala puteti sa incercati sa ii calmati durerle micutului cu ajutorul unui masaj direct. Cu un deget curat se maseaza ferm, dar bland gingia copilului. Dupa mai multe incercari copilul o sa se obisnuiasca si o sa fie mai relaxat.

5. Produse reci

In tratarea durerilor gingivale se pot folosi si produse reci care nu pot fi inghitite si nu reprezinta un pericol pentru copil. Puteti folosi un prosop ud, o jucarie sau alte obiecte reci pe care copilul le poate mesteca. Aceste articole pot ajuta la diminuarea durerii.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie