Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Mamici vedete - cele mai stilate aparitii

Au o cariera stralucita si mii de fani la picioare. Sunt chic si pe covorul rosu dar si la iesirile din timpul liber. Totusi, in momentul in care sunt insarcinate, majoritatea vedetelor sunt mult mai grijuli cu aparitiile in public dar si cu garderoba lor. Pofitand de aura de stralucire a unei femei insarcinate precum si de bustul bine marit, vedetele se intrec in tinute atunci cand sunt insarcinate si in carucioare copii atunci dupa ce au nascut. Iata cateva vedete care au facut furori in tinutele din timpul sarcinii.

Victoria Beckham

Considerata un idol in materie de imbracaminte si accesorii sotia fotbalistului David Beckham nu a dat gres cu tinutele sale nici in timpul sarcinii. Chiar daca a fost insarcinata de 4 ori, aducand pe lume 3 baieti si in cele din urma o fetita. Pe parcursul sarcinilor Victoria nu a renuntat la pantofii cu toc de peste 15 cm si nici la tinute feminine si foarte chic.

Jessica Alba

O aparitie vesela si spectaculoasa de fiecare data. Actrita a stiut sa isi aleaga tinutele in perioada sarcinii astfel incat sa isi scoata in evidenta burtica intr-un mod feminin. Chiar si dupa nastere vedeta si-a pastrat stilul chit ca merge la cumparaturi, alearga dupa fetita ei Honor in parc si nu conteaza daca are de a face cu bicicleta copii sau  covorul rosu.

Jennifer Lopez

Insarcinata cu gemeni cantareata a avut si cateva scapari in materie de articole vestimentare. Chiar daca cateva alegeri nu au fost atat de inspirate Jennifer Lopez a ramas la fel de sexy pe intreaga perioada a sarcinii. Trebuie sa recunoastem ca si tinutele au ajutat-o sa fie chic si admirata de femeile din intreaga lume.

Angelina Jolie

Fara doar si poate Angelina Jolie este cea mai sexy femeie din lume. Astfel nu e de mirare ca in momentul in care iubitul cuplu Brangelina a anuntat sarcina actritei toti ochii au fost atintiti asupra burticii Angelinei. Cu un cuplu atat de frumos si rezultatul trebuia sa fie unul extraordinar, si a fost. Desi are 6 copii Angelina a fost insarcinata doar de 2 ori aducand pe lume o fetita, micuta Shiloh, si gemenii Knox si Vivienne.
La fiecare aparitie cu burtica vedeta nu si-a dezamagit fanii. A aratat impecabil, feminina si extrem de sexy. Chiar daca circula zvonuri conform caruia Angelina este din nou insarcinata momentan cuplul nu a facut nici un anunt oficial.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie