Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Ho ho ho! Mosul de la Bebebliss iti aduce un Termometru Inteligent!

Se apropie Sarbatorile de Iarna si cum altfel sa va rasplatim pe voi, prietenii nostri, decat printr-un cadou minunat care sa va faca zilele mai frumoase? Pentru ca stim cat de stresant poate sa fie sezonul rece pentru parintii care se ingrijoreaza la primele semne de febra, v-am pregatit o surpriza minunata pentru cadoul de sub brad de anul acesta: Termometrul Inteligent care sa va faca zilele de iarna mai usoare!
Daca si pentru tine drumurile la patutul copilului pentru a-i verifica temperatura atunci cand este bolnavior sunt interminabile, de acum poti sa te linistesti. Exista Termomentrul Inteligent care monitorizeaza temperatura copilului si iti transmite direct pe telefonul mobil toate datele, fara ca tu sa mai fi nevoit sa verifici constant termperatura cu un termometru obisnuit. Cu ajutorul aplicatiei care poate fi descarcata gratuit pe telefonul tau, poti astfel monitoriza usor temperatura copilasului fara ca acesta sa fie deranjat. Termometrul inteligent permite setarea pragurilor de temperatura (superior sau inferior) si, in momentul in care acest prag este depasit, alarma telefonului se declanseaza si te atentioneaza. Termometrul poate fi utilizat si pentru adulti sau varstnici, astfel ca pot fi evitate probleme precum hipotermia sau accidentele vasculare.
Iti doresti si tu Termometrul Inteligent? Urmeaza pasii prezentati mai jos si este posibil ca Mosul Bebebliss sa poposeasca in acest an la tine acasa!
Cum particip?
Iata ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca Termometrul Inteligent ajunge la tine sub bradut:
  • Da un share pe profilul tau personal de Facebook bannerului de concurs (vezi sa fie public)
  • Devino fanul Bebebliss pe Facebook (Like paginii https://www.facebook.com/Bebebliss.ro )
  • Devino fanul Termometrul Inteligent (Like paginii https://www.facebook.com/pages/Termometru-inteligent/230154700472862 )
  • Convinge-ne ca iti doresti termometrul si ca iti va fi folositor si lasa-ne un comentariu la bannerul de concurs de pe Facebook. Comentariul trebuie sa contina numele tau adevarat (nu pseudonimul folosit pentru contul de Facebook) si raspunsul la intrebarea: „Cum te va ajuta Termometrul Inteligent pe tine?”
Gata, te-ai inscris si poti sa-l astepti pe Mos Craciun!

concurs termometru inteligent

 

Cine castiga?
Persoanele care au lasat un comment la postarea bannerului de concurs in intervalul 5.12.201319.12. 2013 (ora 17:30) vor intra in cursa pentru castigarea Termometrului Inteligent. Premiul se va acorda prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului http://random.org, iar extragerea va fi publicata pe pagina noastra de Youtube.
Castigatorii vor fi anuntati in data de 20.12.2013, in jurul pranz
ului, atat pe blogul Bebebliss cat si pe pagina de Facebook.
Premiul va fi trimis prin curierat rapid, costurile fiind suportate de catre organizatorul concursului (Bebebliss – Magazin pentru copii). In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curieratului, premiile vor fi ridicate de catre castigator de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat.
Se va selecta alt castigator daca:
- persoana selectata nu indeplineste conditiile de participare la concurs (in momentul tragerii la sorti nu are distribuit pe pagina personala de Facebook bannerul concursului, respectiv nu a dat like paginilor
https://www.facebook.com/Bebebliss.ro, https://www.facebook.com/pages/Termometru-inteligent/23015470047
2862)
- persoana castigatoare nu isi va revendica premiul in termen de 10 zile de la extragere
Drept de participare:
La acest concurs au dreptul sa participe parintii, bunicii, matusile, etc, care detin un cont de Facebook si care respecta pasii necesari inscrierii in concurs. Toate persoanele care folosesc conturi duplicate sau fantoma vor fi descalificate.
Concursul se realizeaza conform Legii nr.677/2001 in ceea ce 
priveste protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor personale si utilizarea acestora intr-un anumit scop. Participarea la concurs presupune acordul participantilor in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii in contul Facebook al organizatorului cat si pe blogul acestuia. Participatii inscrisi la concurs isi dau consimtamantul organizatorilor de a folosi datele personale pentru validarea si acordarea premiului.

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie