Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Custard cu cirese

Inainte de toate, incalzeste cuptorul la 200 de grade.

Poti folosi pentru prepararea desertului forme mici pentru sufleu sau un vas mare. Indiferent de vasul pe care il folosesti, unge-l cu putin ulei de cocos si tapeteaza-l cu un strat de faina.

Pune in vas ciresele fara samburi, bine spalate si uscate.

Intr-un bol potrivit, bate ouale si adauga un praf de sare, zaharul si faina. Amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena. Continua sa amesteci si adauga, progresiv, laptele. In final pune extractul de vanilie si scortisoara.

Toarna compozitia peste cirese.

Pune vasul (sau vasele) in cuptor si lasa-le acolo pentru 25-28 de minute sau pana cand observi o crusta rumenita deasupra.

Pentru a te asigura ca desertul este pregatit, poti face testul scobitorii.

Lasa desertul sa se raceasca si serveste-l cu cei dragi!

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie