bright starts promo

Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum să gătești cu un copil în casă

Venirea acasă de la spital cu un nou-născut este unul dintre cele mai emoționante momente din viața unei mame. Acest lucru mic este centrul atenției acum. Totul, inclusiv gătitul de zi cu zi, trebuie adaptat la nevoile copilului. Pregătirea unei mese întregi poate dura foarte mult și uneori poate fi chiar o misiune imposibilă.

Următoarele sfaturi sperăm că vă vor ajuta să reușiți să pregătiți mese excelente, în timp ce vă hrăniți copilul și chiar aveți ceva timp și pentru voi.

Ajutor de nadejde - scaun masa Cocoon Oribel

1. Aduceți copilul în bucătărie.

Dacă copilul este neliniștit atunci când nu sunteți în preajmă, pur și simplu aduceți-l în bucătărie. În acest fel puteți găti, vorbi cu el și să-l supravegheați, fără a alerga prin casă de fiecare dată când auziți un strigăt sau un zgomot. Masa dvs. va fi, de asemenea, pregătită mai repede, deoarece nu va trebui să opriți aragazul sau cuptorul tot timpul.

2. Obțineți ajutor de la alți membri ai familiei.

Părinții, partenerul și copiii mai mari pot fi de asemenea de ajutor. Puteți pregăti o masă în timp ce altcineva supraveghează și distrează copilul. Sau altcineva poate prelua mâncarea în timp ce petreceți timp cu cel mic.

3. Dați-i gustări.

Dacă copilul este suficient de mare pentru a mânca mâncare solidă, îl puteți pune în scaunul masă pentru bebeluși și să-i oferiți câteva gustări în timp ce gătiți. Acest lucru îl va ține ocupat ceva timp și nu va fi nerăbdător pentru masa care va fi servită mai târziu.

Cocoon Oribel

4. Pregătiți o cantitate mai mare de mâncare pentru mai târziu.

Puteți face în continuare mese sănătoase, chiar dacă nu sunt întotdeauna abia scoase din cuptor. Gătiți cantități mai mari de mâncare atunci când aveți timp și pur și simplu înghețați excesul sau puneți o parte la frigider pentru ziua următoare. Vor fi zile în care veți fi foarte recunoscătoare pentru acest „truc”.

5. Planificați în avans.

Dacă aveți probleme să vă dați seama ce să gătiți în fiecare zi, ar putea fi util un plan pentru o săptămână întreagă în avans. Notați-vă de ce aveți nevoie pentru anumite feluri de mâncare și cumpărați toate ingredientele într-o singură călătorie la magazin. Acest lucru vă va economisi mult timp.

6. Descompuneți gătitul.

Mesele nu trebuie să fie pregătite dintr-o dată. Dacă nu aveți mult timp la îndemână, este mai ușor să descompuneți gătitul în pași mici, cum ar fi cojirea legumelor, marinarea, punerea apei la fiert. Când faceți puțin câteodată, gătitul pare să nu mai dureze prea mult.

scaun masa copii Cocoon Oribel

7. Puneți copilul într-un scaun masă pentru bebeluși.

Odată ce copilul începe să se târască și să urce, va trebui să fiți foarte atenți. Obiectele din sticlă, sertarele și obiectele ascuțite trebuie îndepărtate de la îndemâna bebelușului pentru propria siguranță. Când gătiți, nu puteți supraveghea în mod constant copilul dvs. - petrecerea timpului în scaunul masă pentru bebeluși poate fi distractivă, mai ales dacă îi oferiți ceva care să îl distragă.

Am stabilit că unul dintre lucrurile care vă pot ajuta cu siguranță în gătitul cotidian este un scaun masă pentru bebeluși. Dacă nu ați găsit încă unul perfect, faceți clic aici și vedeți scaunul de masă pentru bebeluși de la Oribel Cocoon. Este confortabil, pliabil, ușor de curățat și are trei poziții reglabile. Cu scaunul masă pentru bebeluși Cocoon, copilul dvs. va fi întotdeauna în siguranță și aproape de dvs.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this