Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Concurs - Si eu vreau sa am cel mai fericit bebelus din lume

Pentru ca e firesc ca orice parinte sa isi doreasca ca bebelusul lui sa fie sanatos si fericit, premiile acestui concurs sunt doua carti cu titlul "Cel mai fericit bebelus din lume".

Aceasta carte devenita bestseller scrisa de Harvey Karp,  vine in intampinarea unei nevoi uriase a parintilor de indrumare specializata pentru ingrijirea bebelusilor care plang mai tot timpul. Autorul te invita sa afli cum este perceputa lumea de catre copilul tau si sa inveti un program de tehnici foarte eficiente pe care el le-a folosit cu succes de nenumarate ori pentru calmarea bebelusilor.

concurs cel mai fericit bebelus din lume

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Bebebliss.ro
2. Like paginii Kidizi.ro
3. Da share acestei postari si lasa un comentariu

Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 28 iulie si se va desfasura pana in data de 12 august 2015. In 13 august vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea cine sunt cei doi norocosi care vor primii cadou cartea "Cel mai fericit bebelus din lume"

Ce poti castiga

Premiile acestui concurs constau in doua carti cu titlul "Cel mai fericit bebelus din lume" scrise de Harvey Karp.

Informatii suplimentare

Acest concurs se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org

Notificare: 

Concursul s-a incheiat, iar castigatorii extrasi cu ajutorul siteului random.org sunt Cez Stef si Cristina Ursachi. Felicitari! Va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@bebebliss.ro pentru a ne furniza adresa, numele si un numar de telefon pentru a va putea trimite premiul. Data limita 31.08.2015.

Pentru a intra in posesia premiului rugam castigatorii sa ne contacteze pe Facebook.

 

2 thoughts on “Concurs - Si eu vreau sa am cel mai fericit bebelus din lume”

Lasa un comentariu

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER