Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce contin defapt vaccinurile

Administrarea vaccinurilor reprezinta un subiect extrem de controversat in zilele noastre datorita faptului ca de-alungul timpului se tot inregistreaza cazuri cu bebelusi sau copii care au suferit de reactii adverse in urma vaccinului. Explicatia medicala a acestor efecte secundare este data chiar de continutul vaccinurilor, putin mediatizat si cunoscut. Pentru a putea intelege ce introduci in organismul copilului apeland la aceasta procedura medicala, iti vom prezenta continutul vaccinului.

Specialistii de la Oxfort Gropu Vaccine afirma ca principala componenta a vaccinului este reprezentata de ingrediente active, obtinute din bacterii sau virusi (antigeni). Acest termen medical cunoscut sub denumirea de antigeni provine din limba greaca (anti=contra si geano=a naste, a genera) si face referire la orice substanta de origine endogena sau exogena, care, odata ce patrunde in organism, nu este recunoscuta ca proprie si determina aparitia unui raspuns imun din partea organismului care incearca neutralizarea sau eliminarea ei completa. Pe baza acestui proces se bazeaza vaccinarea, care in urma introducerii in corp a acestor substante, obliga sistemul de aparare a organismului sa produca anticorpi care sa combata boala.

Continutul vaccinurilor:

  • antigeni
  • aluminiu si thimersonal
  • bromura de cetiltrimetilamoniu
  • formaldehida
  • glutamat de monosodiu
  • emulsifiant
  • mercur si hidroxid de aluminiu

Produse utilizate in producerea vaccinurilor:

  • antibiotice
  • proteine din oua
  • medii de cultura cu embrioni de pui de gaina
  • celule de animale
  • celule umane
  • aldehida formica (formaldehida )

Precum ai putut observa, in compozitia vaccinurilor exista o serie de substante daunatoare, care pot determina reactii adverse sau pot pune in pericol buna functionare a organismului. Desi se afla in cantitati mici, aceste substante sunt greu de procesat si combatut de catre corpul fragil al bebelusului. Trebuie sa iei in considerare ca majoritatea vaccinurilor se administreaza in primele luni de viata, iar unele chiar in prima zi (BCG - Vaccinare anti-tuberculoza si HEP-B - Vaccinare anti-hepatita B).

Jurnalist Janine Roberts si autor al lucrarii intitulata „Frica de Invizibil” a descoperit ca “ rezervoarele suspendate de incubatie, in care producatorii de virusi le obtin in urma prelucrarii substantelor provenite din embrioni de pasari, rinichi de maimuta sau infamele clonate celule umane diploide sunt scanate doar pentru cateva substante cunoscute contaminante – in timp ce necunoscutele raman exact asa- necunoscute”.

In anul 2005, reprezentantii de la Vatican’s Pontifical Academy for Life au emis o declaratie cunoscuta sub denumirea de ‘Moral reflections on vaccines prepared from cells derived from aborted human foetuses’. (Reflectii morale asupra vaccinurilor obtinute din celulele fetusilor avortati). Aceasta declaratie a avut ca si scop evidentierea pozitiei Vaticanului cu privire la vaccinurile care utilizeaza celule umane.

Din pacate, toate aceste substante sunt extrem de periculoase pentru organism, in special in cazul bebelusilor si copiilor mici. Studiile au demonstrat faptul ca unele vaccinuri pot determina o serie de reactii adverse sau pot declansa anumite boli precum autism, ADHD, alergie etc. Asadar, noi te sfatuim sa analizezi cu atentie care sunt riscurile la care supui bebelusul in momentul vaccinarii.

Aceste substante pot pune in pericol sanatatea acestuia si pot determina aparitia unor boli a caror tratare presupune timp, energie si un cost financiar ridicat. Din pacate unele boli precum autism sau ADHD (care se pare ca au legatura cu vaccinarea) nu pot fi tratate complet, motiv pentru care te sfatuim sa fii foarte atenta la ce decizie apelezi.

Surse:

http://viataverdeviu.ro/ce-contin-vaccinurile-rinichi-de-maimuta-maduva-de-om-embrioni-de-pasare-puroi-de-animale/

http://www.ovg.ox.ac.uk/vaccine-ingredients

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie