Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga o enciclopedie cu Bebebliss si Cool-Baby

Bebebliss organizeaza un nou concurs, in colaborare cu publicatia Cool-Baby. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu enciclopedia “Arta pentru copii” de la editura Gama, un model de carte-interactiva, special conceputa pentru imbunatatirea cunostintelor de cultura generala ale copiilor.

Concurs Cool-Baby

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Cool Baby
2. Da share acestei postari
3. Lasa un comentariu la aceasta postare

Atentie. se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentari scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta .

Indiferent de cate comentarii exista din partea unui utilizator, utilizatorul in cauza se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 24 februarie si va dura o saptamana, pana in data de 3 martie, 2015. In 4 martie, vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu  enciclopedia "Arta pentru copii" de la editura Gama. Cartea contine 96 de pagini care ii ofera copilului posibilitatea sa se joace si sa acumuleze, in acelasi timp, noi cunostinte de cultura generala.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este enciclopedia "Arta pentru copii" de la editura Gama, se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului . Mult succes!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie