Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Carucior - il folosim si iarna?

Daca iarna s-a instalat si frigul s-a lasat multi parinti refuza sa iasa cu copii afara din considerentul ca acestia sunt micutu si pot raci. Nimic mai gresit! Aerul curat il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte iunitate, sa fie mai rezistent la virusi dar si sa aiba un somn linistit si odihnitor. Dar ce ne facem daca zapada este mare si nu putem iesi cu un carucior? Ei bine in acest caz exista alternative, cum ar fi marsupiu sau port bebe.

Un carucior poate fi folosit si iarna?

Daca stratul de zapada nu este foarte mare iar afara nu este viscol atunci poti folosi linistita un carucior bebe pentru plimbarile cu bebe chiar si in anotimpul rece.T ine cont de temperatura de afara si sa il imbraci pe cel mic bine. Trebuie sa cauti un carucior cu acoperis care sa il protejeze de ploaie, zapada si vant. Multe carucioare copii au un saculet sau husa pentru picioare astfel incat atunci cand iesi cu bebe sa il poti inveli bine.

Recomandat ar fi sa ii cumperi lui bebe sac de iarna pentru bebelusi

Nu trebuie sa uiti de faptul ca bebelusii se deshidrateaza mai usor decat adultii, de aceea este recomandat sa-i dai  lichide cat esti cu el afara pentru a-l mentine pe bebe cat mai hidratat. Ar fi bine sa iei de acasa un biberon cu ceai sau lapte cald, pe care sa il tii intr-un recipient termoizolant, ar fi indicat sa ai mainele mereu libere, iar geanta o poti tine in cosul de depozitare al caruciorului. Totusi si iarna trebuie sa protejati pielea bebelusului de soare, chiar si in timpul iernii, soarele poate pune in pericol pielea bebelusului, mai ales daca este zapada care reflecta radiatiile solare.

Iarna se poate observa  mai usor diferentele dintre un carucioare, cele de calitate si cele slabe calitativ. Daca materialele plastice nu sunt de calitate, se pot deforma, pot deveni casante si sa se rupa usor la frig. Atentie si la husa de picioare, daca aceasta este necorespunzatoare poate lasa frigul sa ajunga la bebelus, materialul textil daca nu protejeaza bine de ploaie si vant poate poate fi un dezavantaj.

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie