Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum alegem caruciorul potrivit pentru bebelus

Carucioarele sunt indispensabile pentru parinti, dar alegerea unui carucior nepotrivit poate duce la probleme si inconveniente. Oare cum pot parintii alege cel mai potrivit carucior pentru bebelusul lor din multimea ofertelor ce exista atat pe piata traditionala, cat si pe Internet? Exista modele de carucioare bebe  potrivite oricarui stil de viata, de aceea e indicat sa va ganditi mai intai cum si unde veti folosi caruciorul, si abia apoi sa porniti in cautarea lui.

Conditiile de siguranta - cele mai importante pentru un carucior

Siguranta copilului este cea mai mare grija pe care o are orice parinte. Tocmai de aceea, asigurati-va de stabilitatea caruciorului inainte de cumparare, chiar si conditiile in care doriti sa  agatati o geanta de scutece de manerul acestuia. Cele mai potrivite carucioare sunt considerate a fi cele dotate cu  sistem de siguranta in 5 puncte format din hamuri de siguranta, in special pentru sugari sau bebelusii care petrec mult timp in carucioare.

Rotile si manerele carucioarelor

Plimbati-va cu caruciorul preferat prin magazin inainte de achizitie. Verificati inaltimea manerelor pentru a fi siguri ca sunt confortabile pentru dumneavoastra. Parintilor inalti se recomanda carucioarele cu manere reglabile pe inaltime, pentru a evita aplecarea. Alegeti un carucior care ia curba usor, mai ales in cazul in care il veti folosi si in locurile aglomerate. De asemenea, incercati sa mergeti cu caruciorul intr-un ritm mai alert, pentru a va asigura ca nu  va loviti cu picioarele de roti. Manerele acoperite cu material din spuma reprezinta o alegere potrivita pentru confortul zilnic.

Verificati accesoriile utile

Aveti nevoie de un carucior cu cos asa ca varianta cea mai buna sunt carucioare 3 in 1 , sau alegeti sa transportati geanta pentru scutece in alta parte? Unele carucioare copii sunt dotate cu spatii organizate pentru gustari, jucarii sau suporturi pentru bautura, huse ploaie si alte cele. Multe dintre aceste accesorii se pot gasi si separat, tocmai de aceea nu lasati ca acest detaliu sa intervina in achizionarea caruciorului potrivit. Cele mai importante caracteristici ale unui carucior bebe sunt spatiul de ocupare in portbagaj si modalitatea de pliere. Asigurati-va ca plierea, desfacerea si depozitarea caruciorului nu reprezinta un inpediment.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie