Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cartofi soricei la cuptor

Incalzeste cuptorul la 250grade C. Pregateste-ti apoi o tava pe care sa pui hartie de copt.
Spala bine cartofii si pune-i pe un servet de hartie pentru a se scurge de apa.

Dupa ce cartofii s-au uscat, pune-i pe tava si baga-i la cuptor pentru 30-35 de minute.

Dupa ce cartofii s-au copt, scoate-i din cuptor si lasa-i sa se raceasca.

Intre timp, curata ciupercile si morcovul si spala-le impreuna cu ardeiul si patrunjelul. Apoi taie ciupercile marunt, marunteste patrunjelul si taie cateva rondele de morcov (dublu fata de numarul cartofilor pe care ii pregatesti). Taie ardeiul, curata-l de seminte si apoi taie-l cubulete.

Pune intr-o tigaie uleiul de cocos si, dupa ce acesta s-a incins, pune ciuperculete. Lasa-le sa se gateasca si sa elimine apa. Apoi adauga ardeiul si lasa-l sa se caleasca bine, pana cand devine moale. Adauga la final mozzarella taiata cubulete si amesteca.

Mai lasa tigaia pentru 1-2 minute pe aragaz, pana cand mozzarella s-a topit. Ia tigaia de pe foc, adauga patrunjel maruntit si amesteca.

Dupa ce cartofii s-au racit, taie-le un capacel si scoate-le miezul. Pune miezul de la cartofi intr-un bol si sfarma-l cu ajutorul unei furculite. Adauga apoi untul si un praf de sare si amesteca bine.

Pune in fiecare cartof 1 lingura buna de ciupercute cu ardei si acopera compozitia cu miezul de cartofi. Dupa, orneaza cartofii. Foloseste rondelele de morcov pentru obtinerea urechiuselor soriceilor si boabe de mazare pentru obtinerea ochisorilor. Pentru nasuc, taie bucatele subtiri de morcov.

Rupe fiere de spaghete in jumatati si infige cate 3-4 in fiecare cartof, pe post de mustacioare.

Gata, ai obtinut cartofii soricei hranitori si gustosi pe care toti copiii ii vor aprecia si gusta cu entuziasm!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie