Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cartofi dulci umpluti

Pune cartofii la copt pentru aproximativ 45-50 de minute.

Curata ciupercile si taie-le cubulete sau fasii. Dupa ce ai curatat si spalat ceapa, tai-o marunt si pune-o in tigaie, in uleiul de cocos. Lasa ceapa sa se caleasca 1 minut si adauga usturoiul pe care l-ai curatat si maruntit inainte. Adauga apoi carnita si las-o sa se caleasca bine. Adauga putina apa daca ti se pare ca amestecul tau se lipeste de tigaie. Dupa 10 minute poti sa iei tigaia de pe foc.

Taie cartofii in jumatati si, folosind o lingura, scoate mijlocul acestora. Intr-o alta tigaie, pune ciupercile la calit si lasa-le pe foc mare pana cand au eliminat apa. Adauga apoi miezul de cartofi si spanacul peste ciuperci si lasa-le la foc mediu timp de 7-8 minute. Dupa, adauga compozitia cu carne si amesteca pe foc timp de 2-3 minute. Acum poti sa adaugi si sare si piper dupa gust.

Pune jumatatile de cartofi intr-o tava si umple fiecare jumatate cu amestecul de legume si carnita. Lasa tava in cuptor timp de 10-15 minute, suficient cat aromele sa se amestece si gusturile sa se imprieteneasca.

Cartofii se servesc cu smantana de cocos sau smantana din lapte peste care se presara cateva firicele de busuioc proaspat.

Pofta mare!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie