Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Care sunt etapele unui tratament homeopat

Multe persoane doresc sa apeleze la homeopatie, insa se tem de procedurile pe care trebuie sa le urmeze pentru a primi un tratament. Pentru a putea apela cu incredere la aceasta alternativa naturista, iti vom prezenta etapele principale a tratamentului homeopatic.

1. Consultul

In primul rand trebuie sa stii ca in general, consultul homeopat dureaza aproximati 30-40 de minute, timp in care specialistul va incerca sa afle cat mai multe detalii si informatii cu privire la modul in care functioneaza organismul tau si de ce afectiuni ai suferit pana in prezent. Asadar, pentru a te putea pregati din timp, iti vom enumera cateva dintre intrebarile pe care ar putea sa ti le puna homeopatul:

Ce varsta ai?
Ce regim alimentar ai?
Ce simptom te-a determinat sa apelezi la medic?
De cat timp de simti rau?
De ce afectiuni ai suferit in trecut?
Ai trecut prin senzatii neobisnuite?
Cat de des simti un anumit simptom?
Ce activitati desfasori?
Care este stilul de viata?
Esti insarcinata?
Ai trecut printr-o nastere?
Iti plac mancarurile dulci, sarate sau acre?
Esti mai friguros sau mai calduros?
Transpiri mult? Daca da, ce zone transpira mai mult?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile prin care specialistul va incerca sa identifice starea ta si cauza care a determinat simptomele respective. In general, un simplu consult nu este de ajuns, iar analizele de sange sau radiografiile (de exemplu pentru pneumonie) sunt necesare.

2. Diagnosticarea

Odata ce au fost fost clarificate simptomele, homeopatul, in urma unor analize concludente, poate sa ofere un diagnostic in ceea ce priveste starea ta. In cazul in care nu suferi de o boala cronica, care va necesita si un tratament alopat, specialistul iti va presccrie un anumit tratament individualizat, care sa combata simptomele dar si cauza bolii.

3.Urmarea tratamentului

Chiar daca tratamentul a fost prescris, este foarte important sa urmezi cu strictete indicatiile oferite de homeopat si sa mentii un contact cu acesta pe toata durata tratamentului. Este posibilc a dupa doua trei zile de tratament, in functie de evolutia bolii, medicul sa considere ca este cazul sa iti schimbe tratamentul.

De asemenea, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de tratament care se pot prescrie in diferite situatii:

  • complexismul (presupune un tratament bazat pe amestecuri de remedii naturale care nu se administreaza in mod individualizat)
  • unicismul (tratamentul se bazeaza pe un singur tip de remediu natural)
  • pluralismul (tratamentul presupune mai multe remedii naturiste oferite, intr-o anumita suita, inca de la inceput)

Respectarea cu strictete a indicatiile specialistului si consultarea acestuia in functie de evolutia simptomelor, reprezinta premisele unei vindecari grabnice cu ajutorul homeopatiei. In cazul in care nu ai incercat aceasta varianta iti recomandam sa o inceri.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this