Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadoul Bebebliss de Sfantul Valentin

Luna februarie, pe langa frig, ninsori sau ploaie, ne aduce aminte ca trebuie sa iubim. Zi de zi, neconditionat. Initial o sarbatoare a americanilor, Valentine's Day a ajuns sa fie preluata si de celelalte popoare si sa fie apreciata peste mari si oceane. A ajuns si la noi, dar, asa cum le sta romanilor in caracter, am transformat-o in mai mult decat o simpla zi a indragostitilor. Acum, in Romania, Valentine's Day este sarbatoarea iubirii, este ziua in care, indiferent de varsta, cei ce iubesc daruiesc.

La Bebebliss iubim copiii si ne incarcam bateriile cu zambetele lor . Mai presus de toate insa, iubim clientii fericiti si ne dorim sa le oferim experiente placute alaturi de noi. Astfel ca, am ales sa va demonstram dragostea noastra printr-un weekend al promotiilor! Daca esti proaspata mamica, viitor tatic sau fericita matusica te vei bucura cu siguranta de cadoul nostru!

Patutul si caruciorul sunt articole indispensabile oricarui bebelus. Daca nu ai gasit inca patut pentru puiutul tau, stai linistit, il avem noi! Comanda-l in perioada 14-16.02.2014 impreuna cu un carucior si beneficiezi de 14% discount. Da, ai citit bine, daca plasezi o comanda care sa contina un carucior si un patut in weekendul iubirii, beneficiezi de 14% discount! Pentru acest discount, foloseste in cosul de cumparaturi (sau telefonic daca alegi aceasta metoda de comanda) codul "valentines14".

Te cheama Valentin sau Valentina? Nu te-am uitat si te sarbatorim un weekend intreg! Plaseaza o comanda in perioada 14-16.02.2014 si beneficiezi de 10% discount. Foloseste in cosul de cumparaturi (sau telefonic) codul "valentines10". Pentru tine, pentru ca stim cat de importanta este bucuria deschiderii unui cadou!

Noi va dorim sa iubiti si sa fiti indragostiti de viata nu doar azi, ci in fiecare zi!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie