Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Budinca de tapioca cu piersici

Spalati bine piersicile si taiatile in bucati. Adaugati 1 cana de lapte, piersicile si indulcitorul in bolul blanderului si mixatile bine pana coaja de la piersici devine insesizabila. In cazul in care nu aveti un blander puternic puteti sa inlaturati coaja de la piersici inainte de a le mixa.

Asezati o oala medie pe foc si turnati restul de lapte si perlele de tapioca inauntru si incepeti sa amestecati ocazional. De indata ce sesizati ca, compozitia devina mai vascoasa (lucru ce se va intampla foarte repede) turnati si compozitia din blander si amestecati continuu. Lasati compozitia sa inceapa ca fiarba amestecand viguros timp de aproximativ 10 minute.

Va puteti da seama daca budinca este gata atunci cand vedeti ca perlele de tapioca sunt translucide sau daca, gustand din budinca sesizati ca acel gust fainos dat de tapioca nefiarta dispare. Chiar si daca in interiorul perlei de tapioca mai sesizati o usoara nuanta de alb, atata timp cat la gust vi se pare in regula, puteti sa opriti focul. Veti vedea ca pana ce se raceste un pic pentru a fi servita toate bilutele vor fi translucide si vor avea o textura pe care copiii (si nu doar ei) o vor adora.

Puteti sa incercati aceasta reteta cu "n" alte combinatii de fructe.

E un o varianta de mic dejun simpla si delicioasa!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie